Tuesday, May 10, 2011

Max 24/7–*#(#%(#*%(#%! speechless…

kawan2… saya speechless… sebab x lama lagi kita ada MPOP… ala2 kPOP uols… ha3… eh, ai x berniat nak perlekehkan benda nih… tapi…

dpt material ni dr abg NARA… memula diorang announce yang diorang first ever K-Pop group kat msia… watdehel nak K-Pop2 nih… then diorang tukaq jd M-Pop stands for Malaysia Pop… Max 24-7 katanya… huihh…

tak tau la nak kata apa… tapi seriously… setelah melihat vid clip ini, terus gelak2 selama namharinammalam… seperti persembahan akhir tahun di majlis penyampaian hadiah cemerlang sekolah rendah sri langat… *sekolah saya dulu… he3…

pss… cuba view vid ni kat youtube, then tgk komen kat bwh tu…

“ade tak jenayah akta memalukan negara? sy nk wat police report skrg”

errr, saya nak report jugak la…

mood:~nak wat S-Pop pula… Selangor Pop~

3 comments:

Yunne Osman said...

perasan je lebih budak2 ni. kelakar ada la

fatin cantik said...

terhibur~ *_*

fixifiq said...

muntah hijau uwekkkkkk T___T