Sunday, May 22, 2011

Mercedes-Benz ~ Kompressor

holooo…. woot woot… mari kita bercerita tentang kereta… watdehal??? ai nak cerita pasal keta??? kalo takat tau nak isi minyak je, x payah la en jely oitt.. ha3…

mesti ramai tau pasal keta merc kompressor… ai tahu sket2 la… sebab bila lalu kat area TTDI tu, nampak manyak lah keta2 mewah2 nih… bila nampak keta2 mewah2, mula berangan2 sehimgga terlanggar lampu merah di depan… hu3… ooo, ai selalu tersekat kat tgh2 jalan, bila lampu merah… paham x??? cuba imejin kalo lampu isyarat da merah, kita tersekat kat tgh2 area traffic light tu… nebes kan… *tp, emy – kejadian grandis…

tapi, ada satu pagi nih… di saat sedang ngantuk2… tetiba ternampak keta nih…

IMG01065-20110516-0908

sila klik utk mendebabkan pic…

haaa, ni yg ai x paham nih… KOMPRESSOR ke KORPMESSOR??? adehai??? baru kot… ha3….

ai suspect… mesti anak2 dia tercabutkan perkataan2 tu… takut kena marah… terus gam UHU balik… tu yg tunggang terbalik tuh… ha3…

mood:~kalo VIVA ai terbalik jd VAVI??? uih, mughalazah bunyinya…~

No comments: