Friday, May 13, 2011

Bawal Power at Sunway Damansara

woot woottt… jom makan lagi… he3… nampaknya acara jalan-jalan cari karbohidrat ini sangat dipengaruhi oleh rancangan jalan-jalan cari makan kat tv3… last week nye show ada tunjuk pasal Bawal Power… yok serbuuu….

bawal power mix

tadaaaa… sampai pun… mencabar ye kawan2… googling sana sini… jumpa koordinat… letak kat GPS, sampai lah… namun, kalo ikut GPS, akan sampai ke food court makanan Cina… terus salahkan GPS… ha3… namun, jangan putus asa… kalo anda parking di tempat parking umum, pergi menuju ke tempat washing car, then terus lah berjalan sehingga ke food court makanan melayu…

bawal power

set bawal… RM 10… ada juga set ayam, set keli, set sotong… pilih… jangan tak pilih… all sets come with ulam, jeruk kicap bawang, sambal belacan and kari ikan… ikan dimasak kala itu juga… panas2 tuh… lagi best kalo makan guna tangan… dapat feel2 panas2 tuh… tapi, aritu tak guna tgn, sebab tak jumpa sinki… ha3…

bawal power pic

tgh2 makan, Bob muncul pula… terus snap2… eh, Emy, tangan kamu, korek2 apa tuh.. nakal la u… ha3…

ok, sila ke Bawal Power di food court Sunway Damansara, N03° 9.133' E101° 35.555 (culik dr Bawal Power Blog)… kalo x jumpa gak… cari Balai Polis Kota Damansara… food court ni betul2 bawah balai polis ini… senang kan.. ooo, sebarang update bleh la ke Bawal Power Page… klik like skang!!!!!…

ooo, di food court ni juga ada memacam makanan lagi… Arab’s food, western, goreng2an… sila2… jangan malu2… makan sehingga pengsan…

ooo, malam sebelum tu ada g ke Asia Café kat USJ… best gak… tapi, x sempat nak amik pic.. cuma sempat snap ni je…

asia cafe

haaa, tamak sgt… nak amik jus big katanya… amik…

mood:~makan itu best~

2 comments:

cik fara @ fanadz said...

wuwuw.lapar2..ni mesti terpengaruh pas tgk Qi makan dlm jjcm ni.huhu

Anonymous said...

Mmg best. Teringin nak mkn kat situ lg
K mas