Thursday, September 8, 2011

Churp Churp ‘Bridesmaid’ Screening

selamat ari raya… da syawal ke 10… masing2 x abis beraya lagi kan… open house apa tah lagi yer… makin dedemm lah ai… hu3… ok ok… last tuesday, dpt tgk ‘Bridesmaid’ screening show organized by Churp Churp… Thanks again RedMummy… ternampak plak kak red shout kat FB… terus komen, dpt tgk… tq

bmaid 1

kul 830 da g amik tiket… eksaited… ai menda2 free camni memang eksaited… ha3…

bmaid 2

x sempat nak beramah mesra ngan ChurpChurp’s representative… diorang pun bz gamaknya… so, ai snap je la pic nye… agak2nya, ni lah kot Michelle yg antor email kat ai… agak2nya la… teheee…

bmaid 3

dapat dua tixs…

Bridesmaids-Movie-Poster

~Bridesmaid 2011 – Universal Pictures~

wehhh, happening ye cerita nih… just imagine, ada 5 pengapit yang masing2 perangai berbeza… Lillian-Maya Rudolph (yg nak kawen) pilih Annie-Kristen Wiig-main cast, kwn baik dia jd maid of honor… tapi, Helen-Rose Byrne, kwn baru Lillian dr opis future asben cuba nak celah bedah… Helen ni kaya yer… so, bergaduhlah Lillian n Annie nak jd yang terbaek… tambah plak kisah Rita, mak org yg hott dan suka funluchluchhgaret… asik ngadu pasal anak2 laki dia… Becca, sorang lagi yang ala2 lurus bendul… sayang kat laki sgt2… bila berjumpa Becca n Rita, sorang garet, sorang lurus, haaa, x ke kecoh… Megan, minah ganas dedem yang sesuka ati ganas x kira tempat… bayangkan berenam ni bergabung… haiyooo…

ilang stress tgk citer nih… nanti kalo tgk, make sure fokus masa…

diorang suma tgh fitting baju utk wedding… then sakit perut, food poisoning… sapekah yang berries dalam sinki??? sapekah yg terberries di tgh jalan sambil pakai gaun leret2 rega ribu2…

masa Annie nak amik attention si abg polis… dia ulang alik kat tepi keta polis sambil wat macam2 aksi supaya polis tu tahan dia… cuba kira berapa kali dia ulang alik… yang tak menahan, ada aksi bawa keta tanpa pemandu… hu3… ooo, baidewei, polis itu hot…

aksi rebut2 mic masa bagi ucapan utk pengantin… hohohoohohooh…

so, Bridesmaid di pawagam hari ini… 8Sept2011… serbu… eh, jap2… jemput makan…

bmaid 4

nasi lemak kat Toast Box, betul2 bawah escalator naik ke GSC itu…

bmaid 5bmaid 6

tq daus temankan… lap u… jemput makan *mak aih, besonye muka ai…

mood:~…~

1 comment:

amirnawawi said...

ha'ah, tu la si Michelle Wee.. orang kuat Churp-churp.. Kalau pergi event Churp2 ni memang dia yang handle.. Selalu gak la jumpa ngan dia nih.. Event Nuffnang pom kadang2 dia ada. =P