Tuesday, November 15, 2011

bila GPS anda totheleft tothelefttttt…

hollo… update dua minggu sekali… #retis sungguh… he3… erm, mesti ramai yang selalu guna gps kan? kalau ada sesape ingat bagaiman asal usul gps dlm hidup ai.. silalah ke sini… tq Hyundai skali lagi…

ok ok… pasti ramai dah mencebik2… uk aloh… bukan best sgt pun gps nih… kekadang bila pakai gps, makin sesat… jalan ntah ke mana2 gps ni bawak… hiks… paling tensi kalau dengar menda alah tu jerit “RECALCULATING RECALCULATING!!!!!!!!!!” da sampai umah masuk ke dalam tgk cerita desperate housewives, gps tu tak abis2 recalculating… hu3…

cam ari ahad aritu, pas antor inchek Nazmi kat seksyen 17, balik ke umah menggunakan gps… tuan2 puan2, bila berada shah alam, gps adalah penting yer… dengan roundabout yang muncul setiap 5 saat, taburan seksyen2 yang begitu mencabar jiwa utk menyusunnya kembali… maka, jika berada di shah alam, bersedialah utk berpusing2 roundabout dan berjumpa situasi “eh, macam da lalu lah…”

setelah on gps, set ke umah, dengan jayanya ikut lah gps tu… then suddenly… gps menjadi mengong, tgh jalan lurus, dia bleh recalculating… aiyo… maka, teruskan perjalanan, sehinggalah gps ai menunjukkan jalan yang begitu menghairankan…

gps selangor

“Continue to Selangor”
aitttt??? ai kat Perak ke??? tetiba nak suh ai ke Selangor… bukan ai dah ada kat Selangor ke??? tensi tensi tensi… terus tukar CD Siti, nyanyi lagu Falling in Love kuat2…

teruslah jalan sambil maki2 manja gps nih… agaknya, dah sedih kena maki, namun gps ni tetap nak bw tuan punya ke tempat yang lebih menenangkan… terimalah…

gps2

“Continue to Kayangan”
dia suh g Kayangan yer… whamboiiii… perli nih…

mood:~last2 call auntie, tanya camna nak balik umah… ha3..~

No comments: