Saturday, November 7, 2009

Pisau Cukur - Panas!!! Ole!!!

Yes... Berjaya jugak tgk Pisau Cukur... Wawa, last minute plan, sorry x ajak <--- nebes, nanti kena marah... PC... Herm... OK filem tu. Kalau nak release tension. disyorkan tgk cerita ini. Jalan cerita menarik. Bak kata ramai yang telah review, filem ini adalah filem komedi kategori pandai. Takla sampai part ketawa-sebab-kesian-tgk-pelakon-buat-lawak-yg-x-lawak...

Seperti biasa, antara part yang menarik dan tertarik kau memang da boom!!!

1) Fazura dengan ayat2 penuh berjenama. "Oh, my Prada!!!", "Oh, Dior!!!"... Kelas...

2) Faqir yang macho tapi cute serta humble... Suka dengan dia dalam cerita ini.

3) Part Aaron "I mengaku i salah... Tapi, u ni x lah lawa sgt..." Aksi bertiang dengan Fazura. Shekshiii.. I loike....

4) Maya dengan aksi menari cha cha bersama Faqir yang superb... Go girlll...

5) Rafidah terselit jd receptionist kat Spa "Nanti i suruh pekerja i naik penyu g cari minyak cengkih.."

Eh, bila difikir2 kan. Adegan semuanya menarik... Jalan cerita menarik. Cumaaa.... Agaknya banyak sangat cerita nak disampaikan, so isu x dikupas dengan sekupas2nya... Satu lagi, cerita ini agak mendatar... Kalo buat graf, garis lurus akan berada di tahap itu je.. Takde turun naik... Not so drama la filem nih..

Apa2 pun, filem ini dikategorikan sebagai WAJIB TONTON... Ops, jangan keluar panggung selepas abis cerita nye. Tgk adegan2 yang x jadi... :)

Owh, nak tgk magik...

Tanpa lens...

Dengan lens... Magik kan...??? :D

Mood:~Panas!!! Ole!!!~

2 comments:

fanadz said...

hehehe.i tengok gak.. owh,my dior!sgt best.

tujuhhariseminggu said...

kan kan...)