Monday, November 2, 2009

8 jam yang mengghairahkan....

Huhhh, tajuk... Tak menahan... Tapi, that was really happen to me; last weekend. Keghairahan yang sudah lama tidak dinikmati. Huwarghhh, no no no, da macam cerpen #%@%% rasanya. Keghairahan di sini tidak menjurus ke arah ##@$^ itu, namun ke arah kegembiraan bersama rakan2. Dah lama x gembira sakan. Bak kata Fai, silakan enjoy ur life sebelum start ur master. Uhuhuhuuhu...

Keghairahan i bermula pada ketika 8pm di mana kami (Topek, Wawa, Fai n me) berkaraoke ketika itu. Tema karaoke pada malam itu adalah rock. Ceheccehcehhh, cam AF. Siap ada lagu wajib dan lagu tugasan. Lagu tugasan yang diberikan kepada i adalah Cinta Pantai Merdeka. Huhhhh, tak tahu camna bunyiknye, namun bersungguh2 untuk menyanyi lagu itu. Tapi, at last lagu Bunga Angkasa yang dinyanyi. Rock sungguh malam itu, nak nak ketika korus yang mencabar keupayaan vokal i. Owh, tak lupa lagu yang dinyanyi oleh Wawa, sungguh klasik "Cintaku Sampai ke Ethopia"... Sangat ghairah lagu itu. Wehehhee...

Keghairahan tidak berhenti di situ. Kami teruskan keghairahan melampau ini dengan dinner di Kg Baru, kedai nasi lemak kecik. Sodap... Alaa, yang dekat ngan Sekolah Puteri Wilayah, eh x sure plak nama sekolah tu. Puteri Wilayah ke Wilayah Puteri??? Makan petai siut malam itu <---sehingga kini kesannya.... :)

Seterusnya, kami ghairah lagi. A quick-tetiba-brilliant-gilo ape idea came from Topek. Jom naik Genting yok... Yaa... Semuanya bersetuju dengan ghairahnye, kecuali Wawa dengan sindrom eh-betul-ke-tu-org-semporna-yang-dia-kenal. Lantas kami mendaki dengan MyVi Topek yang berwarna white pearl ittew. Sangat mencabar ye perjalanan, ditambah pula dengan gaya pemanduan berhemah plus Charlie's Angel Fai.

Cak... Topek, Fai And Wawa.

Me: U rasa2 candid tak pic kita nih...
Topek: I da abis candid nih... :p

Wawa: Weiii, x nampak la pic aku...
Me: Mak.. Gayat ah naik eskalator...
Fai: Jangan la gedik2, kan da blur pic i....

Erm, x taula naper sejak kebelakangan ini, pose ini menjadi kegemaran.... :)

Mood:~jom jalan2 lagi.....~

No comments: