Monday, August 22, 2011

SUKA–Bumbu Bali–Cochrane Road School

yeaa… alhamdulillah… sempat juga buka puasa sama2 ngan kwn2… walaupun x semua kan… seriously, this year nye ramadhan, masing2 bz… ngalahkan retis…

IMG_0112

on Friday… @ SUKA Café… Kat tepi Hotel Istana, 1st floor of One Residency… Affa, Kerb, me, Fyza n Syafique… Nice place… Santek… Food??? OK la… x banyak sgt pilihan, tp ok laaa…

IMG_0406

ok, on Sunday we went to Bumbu Bali, Bdr Puteri Puchong… makan makanan Bali… Siap memagang segala… big portion ok… kenyang… hu3… Christian, Zack, Affa, me, Oman n Jijie… eh, shirt I pakai nampak hampir sama plak… he3… nampak benorrr suka kaler tu je…

sabtu aritu paling mengghairahkan… ha3… buka puasa kat school…

coch99 1a

haaa, back-to-school… owhhh, terasa sgt mudaaa… sporting masing2.. walaupun lg sket je nak 30an… tp, ngalahkan budak2 perangai… happening… sgt syahdu, bila g school balik… tgk2 kelas, dewan, lab… aduhaiiii… da nak kena roboh school nih…

coch99 2

haaa, pelajar sekolah tak ai???? hiks….

mood:~nak raya dah eh???~

2 comments:

shukrin farahdiba @ ceklala said...

bumbu bali bulan pose ni ade buat buffet ke x?kalo ade bpe ek per person??

tujuhhariseminggu said...

ceklala: x de buffet pun... ala carte je... :)