Thursday, September 13, 2012

Maisarah n KA’s big day ^_^

Mai 1

Maisarah Yusoff da kawen… wewiitt…

sama tarikh dengan majlis Harith n Fatin, nikah 31 Ogos, sanding 1 Sept. sempatlah memeriahkann majlis nikah Mai kat Sg Petani… berlari2 anak dengan viva dr Ipoh, majlis HnF…

Mai 2

dengan tema yang agak blueish… sommel… ada dua pasangan dinikahkan serentak di masjid nih… sorang oren, sorang biru… sib baik x sama kaler, kalau tak, mau tertukar pasangan… heheheh…

Mai 3

Mai dan asben nya… maaf, pic agak kabur angkara penggunaan 9500 yang antik itu… baju nikah sgt gojes… veil dipakai boleh dilibas2 sambil feeling2 puteri bunian… majlis nikah berjalan sempurna, sejurus selepas asar… dengan satu lafaz, menjadi asben n wifey lah mereka…

Mai 4

lihat taburan manik itu, gojes kan… *eh, apsal beria2 amik pic manik nih???

MAi 5

upacara sarung cincin berulang kali utk shooting video pernikahan… he3… time ni lah cium dahi tak sampai, terketar2 sarung cincin, cincin menjadi semakin kecil, sehingga lebih daya dan usaha utk menyarungkan cincin ke jari masing2… hehehhe…

masing2 dah bahagia berumahtangga… dlm masa yang sama tu… di kesempatan ini, diharapkan agar pasangan mempelai berbahagia di dunia dan di akhirat… semoga Allah memberkati pasangan ini… selamat melayari bahtera merdeka, eh bahtera perkahwinan… ombak sentiasa ada di mana2, kita perlu pandai mengemudi layar supaya ia berjaya merentasi ombak yang bergelora itu…

mood:~woitt, apa nih, suma dah kawen??? nak kawen gak ahhh!!!~

1 comment:

MY said...

Hahhaa... Puteri bunian la sgt.. itulah.. I pun wonder.. cmner cincin tu boleh terketat. padahal beli saiz lg besar konon takut gemuk. Anyhow ombak belum menggila.. masih comel2.. hahahhaa

Thanks for coming Fazdly!!