Saturday, September 8, 2012

Yeay, 30 already lorrr…

amaran:
entri ini sudah basi… hahahhaa…

IMG_7494

happy bday to me… ngeee… 10 hari yang lepas… keh keh keh… yeaa, saya sudah 30… memasuki fasa baru hidup… 3 series katanya… harap2 makin matang lah yer…

alhamdulillah… cukup bersyukur dengan apa yang ada sekarang… family yang sentiasa ada dengan kita, walau apa yang terjadi… kawan2 yang kita tahu diorang sayang kat kita, walau tak pernah menzahirkan nya dengan kata2… alhamdulillah…

cuba menjadi yang lebih baik… itu je yang saya harapkan… tak mengharapkan yang lebih2… cukup jika hari esok, kita menjadi lebih baik daripada hari ini… percaya dengan rezeki itu tertulis dengan indah olehNya…

terima kasih tak terhingga kepada siapa2 yang banyak membantu saya yang serba kekurangan ini… tidak tercapai kudrat nak membalasnya semua… hanya yang Esa mampu menilai dan membalasnya… amin… *eh, ucapan menang anugerah kah ini??? hahahhaa…

bday ally comb

tiuppp… tiuppp… fuhhhh…

mood:~weh, tua da wehhh..~

No comments: