Tuesday, September 10, 2013

Jely Tonton Apa???

Jom skodeng apa yang terkini di pawagam. Ada banyak gak movie yang ada di pawagam skang. Ayuh, kita tgk apa yg si Jely dah tonton. Ton ton kak tonnnn!!! *sejenis kata kuncikah???

We’re The Millers

We Are The Miller - fanpop

Hahahahha, hahahha hahahhaa. Gelak tak abis2. Kelakar weh cerita nih. Serius hilang stress tgk cerita nih. Camna nak menyeludup dadah dengan sembunyi? Haa, inilah dia inti cerita dia. Mr David nak seludup dadah dari Mexico, tapi nak buat secara sembunyi. Jadi, dapat ide utk buat satu family pelesu. Masalahnya, dia main grab je sesiapa nak jadi family dia. Rose, jiran sexy kebabom (Jennifer Aniston) jadi mak, Casey pompuan gelandangan mana ntah, jadi kakak, Kenny, jiran lelaki dara bawah umah. So, diorang travel ke Mexico naik RV, pura2 ala keluarga bahagia.

Macam2 lah jadinya. Babak yang masih diingati, Kenny kena sengat labah2. Membesau ko teloqnya. Part Jennifer Aniston menari2 ala stripper masa kat workshop RV harus ditonton dengan penuh ketekunan. Mak aih, meletop sungguh cutting badan wanita itu. Yang paling best, last sekali, sebelum credit keluar, ada bloopers. Mak aih, paling sweet masa pasang lagu tema Friends. Hahahha, terkesima Jenny, tak tau nak buat reaksi apa.

Bintang Jely = 3.75/5

 

Tanda Putera

Tanda Putera - wikimedia

Ok, cepat ngaku. Siapa yang nangis masa tgk Tanda Putera? Cepat ngaku. Boleh jadi geng. Uih, bila baca org lain review, ramai yang kata nangis2 masa tgk Tanda Putera. Dalam hati terus terus berkata dengan lantangnya, elehhh, apa barang nangis tgk Tanda Putera. Hambikkkkk, masa Cik Aisl meninggal, sedu2 ok nangis. Dahlah jari2 penuh dengan cheese twisties. Tpaksa kesat2 dengan comotnya.

Sape kata cerita ni rasis? Pooodahhh!!! Tgk dulu baru nak komen. Sibuk nak komen2 feeling2 hebat. Mana ada rasis. Sepak laju2 kang baru tahu. Chup, sib baik Tun ada. Kalau tak, kita panggil MAS tu MAL.

Bintang Jely

3.5/5

 

Pawn Shop

Pawn Shop - horrornews

Krikk krikkk. $^%Q#$^&^*E$#%#(
Sama ada ai yg bangang atau sebaliknya

^W#%@#$%&^%%#$#$@$ *sambung mencarut ^_^

Bintang Jely

0.023/5

 

Meh le sesapa yang nak nonton sama2. Ayuh ramai2 nonton wayang. Kan lagi best kalau diteruskan, nyanyian Negaraku sebelum wayang bermula.

mood:~Negaraku….~

pic:~credit to google.com~

No comments: