Thursday, May 6, 2010

Excuse me... Mana Sticker?????

Yuhuuu.... Wasap wasssappp... Lama x ke udara... Gara2 WKF yang tetiba naik temperature nye... So, bila keta ai WKF meragam, ai x dpt lah nak gerak ke mana2... Sebab tu agak lama x update <--- padahal guna meksis bb, x kena mengena pun ngan keta... Hiks... So, x dpt lah nak naik WKF selama beberapa hari... Berdasarkan kata pakcik pomen, amik masa gak la... Sebab, tgk dia geleng2 kepala tgk keadaan enjin keta... Siap perli lagi "E ehhh, cantiknye enjin nih..." Hiks... Tapi, sib baik lah WKF x meletop masa ai tgh bawak. Kalo x... Masuk paper la...

So, ari ni guna keta lain. Dan bila guna keta lain, sticker pun x de la... Masa nak masuk td kena tahan. Haipppp....

OOpppppp!!!!! Berentiiiii!!!!!


"Ye, dik, nak g mana nih???"
"Eh, nak masuk ke dalam lah..."
"Mana sticker nye???"
"Owh, ari ni pakai keta lain.."
"Adik ni siapa???? Student ke.."
"A'ah pakcik... Baru 1st year..."
"Owh, student, abis tu, kenapa nak masuk???"
".....??????????"

E eh, apsal pak guard ni tanya kenapa ai nak masuk??? Kan ai student, opkosss la nak masuk ke dalam kampus... Nak g fakulti laaa... Lain lah, kalo ai jawab ai ni tukang make up siti nurhalizah... Pagi2 dah konfius... Adakah student memang dah x masuk kampus?????

mood:~masa gugel pic pak guard, tjumpa plak klip skandal pak guard... hiks... donlodddddd...~

4 comments:

ardinihumaira said...

hahaha kelakar la beliau.. dia tak breakfast lagi kot tu pasal blur... siapa yang patut masuk ke dalam kampus. student memang masuk kampus la takkan pakguard kot yang nak gi kelas ganti student, miahaha... ape la pakguard ni.. babap dia jum.. gedebuk gedebik ;p


MAY HAPPINESS BE AROUND YOU NOW AND FOREVER

tujuhhariseminggu said...

@dini: miahahhaa...

Anonymous said...

bgtau le...ai nak masuk coz ai nak ganti lecturer yg x dtg..
ai dtg nak pi ngajar...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

BAHAHAHAHAHA.

kim salam kat pakgad tuh :P