Saturday, August 7, 2010

G G G

kcing kcing...
please insert coin(s)...
tett teettt teetttt...
follow on call button...

haaa, ring a bell? ada teringat apa2 tak? yess, guna public phone... lama ye da tak guna public phone... seriously, sejak sudah ada telefon bimbit ini, jarang2 sekali guna PP... nak2 dompet yang digunakan skang x de coin holder... huhuhu... camna nak gunakan PP... Oooo, dulu glamer skjap phone card... kira ala2 debit card la... leh g beli kat kedai, 10 hengget, guna sehingga abes... huhuhu...

tapi, aritu, henset TP abis battery... tetiba, dengan girangnye beliau ke PP... Insert coin... terus call laki beliau... huhhh... terus snap... hiks... :)

~nostalgia seh...~

*iklan...

INGINKAN PEMBANTU RUMAH???
PEMBANTU RUMAH YANG EFISYEN...
BOLEH MENGEMOP RUMAH SEHINGGA BERKILAT???
SILA HUBUNGI...

"AGEN PEMBANTU RUMAH LEGAP"
sms kan
ON LEGAP ke 123456

~huahahhaa... sesi pembalasan dendam karna post pic i berbentuk vinatang~


ooo... sila VOTE saya...

hiks...

mood: ~waaaa... sonok nye membalas dendam~

8 comments:

ardinihumaira said...

hehe... pembantu rumah tu sangat rajen ye...


G tu kalo untuk dni ---> gemuk gedempol. sila lompat sehingga pengsan kerana dni dah naik 6kg untuk hari ni. serius, baju kurung nak ke kelas dah banyak tak padan okeh... nanges! :'( wuwuwuwuw sedihnya...



p/s: kesekian kalinya... dni jels dengan ur watermark! argh sangat cun ^__^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wow,

abang tolong jadi bibik saye boleh ? HAHAHA.

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
kalau aku dapat pembantu rumah biar lah sexy...

uhhhh tidakkkk mau perang dunia meletuzzzz kalau bini aku tau

arifadela said...

bergune lg public phone...

tujuhhariseminggu said...

@dini: yeaa.. ada geng gebu... :p

tujuhhariseminggu said...

@lolly: amboi2... gatai naa... :p

tujuhhariseminggu said...

@afza: ahahaha... :p

tujuhhariseminggu said...

@arif: yups... tapi kalo hpone abis bateri, x ley nak guna public sgt, sebab x hapal no tpon org... :p