Sunday, August 22, 2010

The Nanny... Yeayyy.... :)

Haaa, amik!!! Bila da tukar background, terus rajin nak update... Hiks... Sampai dua post sehari... kalo ari2 rajin camni, mau dah leh jadi sekevavommm sebest ardini... Terus ada domain sendiri, dan terus leh cashout nuffy setiap sejam... Huhuhu...

Herm, camna puasa??? OK??? Tetiba tak sabar nak beraya... <--- terus pasang lagu raya... Ooo, kali ni nak post pasal menda yang tak kena mengena ngan raya dan puasa... Pernah tgk cerita The Nanny??? Alaaa, cerita pasal nanny yang bersuara sengau tapi best...

~haaa, ada nanny umah korang seksi camni??? :D~

Seriously, walaupun tgk episod yang sama... Dah tau apa akan jadi, tapi tetap akan tergelak2 seperti tak tau apa akan terjadi... Perghh, punyalah best... Kalo rasa tension, stress... Sangat berharap channel 702 akan siarkan cerita The Nanny.... Stress akan hilang, gelak tawa akan datang... Ewahh, berpantun plak...

~one happy family~

Sangat best kalo tgk Niles perli2 CC... Huhuhuhuu... Best... Ni tak masuk lagi part mak Fran - Sylvia ngan nenek Fran - Yetta... Adehhh, gelak-guling2-sambil-kunyah-kerepek... Tapi, kalo direnung2, kenapa ai bleh obses ngan The Nanny... Mungkin sebab produksi yang mantap kot... Itulah yang kita akan dapat, bila tgk drama yang berkualiti tinggi... Tak bosan, rasa tak diperbodohkan dan terasa tidak membuang masa bila tgk drama2 camtu...

Setakat nih, drama2 Khabir Bathia <--- eh, betul ke eja nama nih??? sangat best... we can see clearly the intelligence in his drama... Veletop... Upppsss, ai ada soalan... Apa beza...

That's mean

and

That means

mood:~tetiba ada kuiz kat ujung2 post....~
tq:~google.com~

8 comments:

ardinihumaira said...

:D u guna la domain from serverfreak. bagus tau perkhidmatan dia.. kak red pon guna yang ni jugak .. hehe...


pssst.. citer tu lom tgk lagi cam best lak.. nak terai tengok gak la... jarang tengok tv, duk ngadap laptop je keje. kih3...

Yunne Osman said...

aly, dulu2 akak mmg suka lyn ciat the nanny tu. suka tgk fran tu sbb bdn dia meletops! hehe

and the difference between that's mean and that means is:
1. there's no such thing as 'that's mean' - orang melayu/malaysia mmg suka buat ayat2 pelik yg diaorg dgr lebih kurang dan fikir betul

2. 'that means' is the correct way to express 'ini bermakna' in english

sekian english lesson

Whoopz said...

The nanny rawks.. Seksi wei.. Tp bab suara tu yg x tahan.. Kesengauan melampau..
Pasal thats or that tu rasanya gwa selalu sgt la wat salah.. Thanxs to yunne for the lesson.. U rawks.. :)

tujuhhariseminggu said...

@dini: tgh blaja slow2 pasal domain2 nih... :p

tujuhhariseminggu said...

@yunne: owhhh... alamak, selalu main blasah guna thats mean... hu3... tq tq tq... :)

tujuhhariseminggu said...

@whoopz: ooo, u ske tgk the nanny yer??? that means u ske ngan fran lah... <--- wah, tetiba guna that means nih... :)

ayin~weeweet said...

klu tukar layout mmg akan rajen update sbb smgt baru.kn.kn.kn. :)

tujuhhariseminggu said...

@ayin: rajin seketika je... miahahha.. :)