Wednesday, October 19, 2011

Nuffnang Premier Screening for Paranormal Activities, PA 3

smalam, dpt invitation ke Nuffnang Premier Screening for Paranormal Activities, PA 3… hu3… gatal bebeno nak tgk citer antu… kang nak tdo malam, nangis sorang2… ha3…

kenapa ai rasa citer PA series ni sgt seram sebab dia nye situasi sama macam kat umah kita… kalo nengok citer antu yang kat hutan, rumah misteri lama, kat spital, seram dia lain sket… kalo citer PA ni, antu dia sejenis sama kat umah kita… hu3…

nn pa3 1

ni dia staff NN yang telah memberikan ai tiket… tapi, nape lah dpt seat depan bebeno… tak dpt nak tutup muka, sebab screen besa sgt… lain kali, nak duk blakang2 sket… tq Nuffnang

nn pa3 3

tadaaa… kat situ tulis seat K4… da imejin, seat nya arrangement A kat depan, so K kat belakang2 la… ghupa2nya, seat A di belakang, dan seat yang terakhit adalah M… he3…

nn pa3 2

yaaa, ini lah dia mangsa kali ini… tq Fai temankan ai… sorry le terpaksa jerit2 sambil tgk muka masing2 semasa antu keluar… bukannya tgk kat skrin tuh, tgk muka masing2… lps tu sibuk tanya2, kenapa, mengapa, kat mana antu tu… hiks…

nn pa3 4

ni la muka suka dpt tiket free… huhuu… ooo, sila maafkan kami ye wahai mereka yg hadir ke screening smalam… tatkala sesi “Bloody Mary”, tgh mereka tutup lampu lepas sebut Bloody Mary tiga kali, tetiba ada deringan telefon… bunyinya sungguh 3D, sehinggakan ia seolah2 bunyi di dalam filem… namun, rupa2nya, itu bunyi telefon ai yer… ha3…

Paranormal Activities 3

I rasa cerita ni adalah cerita sebelum apa yang terjadi kat PA2… masa Katie dan adiknya, Kristi di kala kecik2… Kristi ada teman halimunan, Toby… so, seram2, sebab si Toby ni kaco family mereka… Katie kena tarik rambut, dapur disepah2kan… Dennis, ayah tiri mereka da perasan ada benda pelik, melalui rakaman video yang dia buat… namun, maknya x mau percaya… rupa2nya yang jahat tu…. *eh, tgk la sendiri, takkan nak bgtau kot…

seram tak citer nih??? kurang seram dr PA2… tapi, yang membuatkan ai semput, cerita ni senyap sunyi… jadi, ai stress, sebab takleh nak jerit2… kalo citer antu lain, bising, bunyi angin la, bunyi antu la…. so, ai leh menjerit tanpa rasa bersalah… he3…

sila tonton ye kawan2… sekali lg, Tq Nuffnang… lain kali jemput lagi ye… nak tgk “whats ur number” plak…

mo0d:~haaa, jangan gelak2 baca blog ai…~

2 comments:

ceklala said...

best x?tp i confirm u punye jerit tetap no 1 dr org lain..mase tgk pa2 ngn u pun u punye jerit dah mcm hantu tu kt tepi u jek!hahahah

tujuhhariseminggu said...

Ha3... Ada part tu, I sorang2 je jerit... Klako weh...