Wednesday, October 12, 2011

Adam Eddy Othman’s 5th Bday @ Flora Kafe

haaa… sekali tulis nama, sampai ke nama atuk skali… he3… last sunday, ramai2 celebrate bday adam… adam??? siapakah itu??? adam yang menari lincah bekas AF tu ke??? ataupun adam ensem yang mengacara quickie???

adam 1

emmmmmwwwuahhhhh

haaa, adam anak Eddy, bos besau Favors by Eddy tu… yang ai duk tolong2 wat event tu… eh, last sekali join diorang wat event All Your Love – Dato CT nye launch…

adam 2

haaa, ada poster2 tau… kalo da namanya anak event planner, bday harus disambut dengan penuh meriah… untung kamu adam… ai dulu kecik2, sambut bday pun idak… ala2 makan kek buat sendiri je… he3…

adam 3

event was held at Flora Kafe kat AmpWalk… cantik deko Flora Kafe… gila tak cantik, Flora etc katanya… hiks…

adam 4

ai bajet seperti photographer yang canggih… konon2 fokus sudu, blur2 kat background… ha3… stylo x???

adam 5

cupcake Bisou ini sangat sedap… nak2 velvet red itu… aiyooo, cheese nye sgt membunuh regim diet ai… *eh, tgh dietkah??? ha3…

adam 6

haaa, itu dia… bday dicelebrate seolah2 majlis perkahwinan… bahagia kan… ada pokok2 sakura… terasa di jepun seketika… *owh, Filzah, adik ai yang gigi besau tu, sila jangan angan2kan bday celebration camni ye… abgmu tak mampu… he3…

adam 7

inilah antara pelakon2 utama majlis… inchek Eddy yang berbaju pink di tgh2 itu… adam??? tu, yang duk tongkat2 dagu… adam, sila jangan tiru pose uncle… uncle tongkat2 dagu sebab nak surukkan dagu uncle yang beralun2 dan berlapis2 itu… T__T owh, tiada pula pic abg Khalid… dia adalah org kuat dr Flora yang memantau program ini…

adam 8

antara mereka yang hadir… meriah kan… ada vulu vulu ahmad kassan macam macam aznil… ooo, mee kari yang dihidang sangat dilisyes… pic tak sempat utk dibidik… kerna masa makan, perlu kan konsentrasi maksimum…

adam 9

alololoorrr…. syium dedi sket… itu dia bday boy potong kek sambil diiringi gadis pemain gitar dan sama2 mengalunkan lagu happy bday secara reggae… *eh, affa wat apa bwh pokok itu???

adam 10

gadis2 gebu di majlis… ha3… choppp, pic ini telah dicrop… lala, perasankah??? ha3… jahat tak ai…

adam 11

keluarga inchek Jamal… btw, inchek Jamal sgt sedap suara bila berkarok…

adam 12

pelakon2 tambahan event itu bergaya dengan tema ‘silangkanlah kaki utk kelihatan lebih kecil’

sekali lagi, happy bday adam… semoga hidupmu dilimpahi rahmat dan kasih sayangNya… and Eddy, thanks for the invitation… moga2 bertambah lah rezeki ye… ooo, adam, comel tak teddy bear yang weols bagi???

mood:~sambut 30th bday camni pun best juga…~

2 comments:

ceklala said...

u crop?tang mane?i tgk yg kt fb dgn sini same jek..

tujuhhariseminggu said...

ahaaa, lala... cuba ingat, sape yg duk semeja ngan uols???