Thursday, October 6, 2011

LIBAS… hiyahhhh…

hollo… terbaca review pasal LIBAS kat utusan td… ai memang suka baca film review nih… so, at least dpt expect apa yang sepatutnya dr film tuh… best ke idak… so, review Libas best x??? sila baca sendirik… he3…

pink libas

para pelibas…

sebenornya, ekasited nak update entri pasal Libas ni sebab…

ally pink jijah

baju pelakon yg dedem tu sama ngan baju ai… ha3… tu je… jijjj, lama bebeno tak dgr cerita kamu kan…

mood:~haaa, ni pic di kala h1n1 dolu2… pakai mask sebab gedik2 nak nampak lain… ha3…~

No comments: