Friday, October 14, 2011

episod terakhir tahajjud cinta malam nih!!!

TahajjudCinta4

uit, da last episod malam nih… rasa2 ada banyak cerita lg tak terungkai… punyalah follow dari episod 1 sampai skang… last2 x leh nak tgk final episod… sebab malam ni ada kelas… hu3… x pe2, TonTon kan ada…

ok, bila nak gugel poster tahajjud cinta, byk lah ternampak link2 pasal drama ni… so, glah bukak link2 yang ada… baca review pasal cerita nih… eksaited la nih… yelah, mesti ramai yg suka citer ni… sama macam ai…

tapi, erkkkk… ramai yang x ske… uih… terkezut gak… erm, lantaklah diorang… kat blog diorang, sukalah diorang nak kata apa… hu3… tapi , bagi ai, drama ini best dan telus serta berani…

dlm drama ni, tunjukkan betapa ada segelintir org akan gunakan agama sebagai topeng utk melakukan perkara yang tidak sepatutnya… cam ai, yang idokle pandai bab2 keagamaan nih… bila dgr org bagi fact+ayat2 quran, terus percaya dan setuju2… tapi, sebenarnya, diorang beli manipulasi keadaam guna menda2 camni…

skrip drama terbaik… baru tahu bahawa ada dalil @ hadis yang tidak sahih, tapi selalu digunakan… tapi, x tau la kalau apa yg dlm drama ni betul ke idak… hiks…

fazura, u memang rowks… uih, bila je si Citra menghadap Ustaz Shauki yang gatal dan asik menggauli, ai eksaited… mantap sehhh…

satu lagi, tabik springggg la kat kak Eirma sebab berjaya kumpul2kan pelakon vvavavoommm utk drama nih… Eman Manan, Melissa Saila, Dira, Fazura, Gous, Tiz, Ahmad Tarmimi Saregar, Jins Samsuddin… hu3… ada ramai lg… ooo, Norish Karman pun ada…

apa2pun, kita tgk malam ni… adakah…..????

1) Neelofa berjaya digauli oleh ostad itu???

2) Seri diselamatkan daripada asik digauli dan di kasari???

3) Eh, Tiz da cerai kah??? ataupun rujuk kembali???

4) apa jadi ngan ayah Seri yg sangat obes eh obses ngan ostad itu???

nanti rajin2 update kat twitter ye kwn2… leh lah baca dalam kelas nanti…

mood:~….~

No comments: