Wednesday, April 13, 2011

Hunny Madu’s Pulau Janji private listening partay

yuhuu… baru je balik dr Kuching… best woo, g cuti sorang2… ha3… ok ok… nak cerita pasal parti peribadi hunny madu dan saya dan lain2… hu3… last wednesday, I got the invitation for Hunny Madu – Pulau Janji’s private listening party… haaa, ni la best nye ada twitter… twit sana twit sini… dpt invitation… tq hunny madu…

ok, frankly speaking, that was my first time experience attending listening party… cuak cuaakkk.. kena wat apa nih??? nak pakai baju apa nih??? ada paparazi kejar2 ai ke lepas event nih *erk, ko igt ko hunny montanah… ooo, setelah attend this event, gini rupanya…

this session, hunny madu kata dia expect ada 10 org je… tp, at last, yg dtg ramai gak… wuhooo, sgt private nih… mula gelabahpeluhpeluh bila jumpa hunny madu… cantik… suka lesung pipit… oooo, this event was held at Rafikoncept Studio @ Jalan Burhanuddin Helmi, TTDI…

sampai2, terserempak dengan hunny madu kat pintu masuk… wohooo, eksaited… ok ok kaberrr… kang pening plak hunny madu dpt fan gila senget cam ai… terus masuk dlm studio… lepak2, borak2, kira sesi ice breaking laa… then, bila da penuh sket, bermulalah sesi mendengar Pulau Janji secara peribadi itu…

pulau janji senarai lagu

haaa, dpt sorang satu… song list yang ada dalam Pulau Janji… eksaited… cam cikgu plak… kena check2… dengar lagu satu2… komen ai…

1) fresh… yeahhh… ini yg kte cari… memula ai tot hunny madu lagu nya fast beat cam Miss Strong… rupa2nya… tidak ye tuan puan…

2) errr, ai ni takla pandai dgt genre R&B, hip hop nih… tapi, dalam Pulau Janji ada lagu yang sgt senang kte nak tangkap melodi, dan ada juga yang kte bleh ikut2 nyanyi walau sekali dengar… suka tak???

3) dalam Pulau janji, hunny madu ada duet ngan one prominent male singer… dengar je 1st time lagu tu, teruss waaahhhh… confirm hit… errr, AJL plsss… berdetik detik hati bila dgr lagu nih…

4) eh, bukan duet ngan male singer je, ada duet ngan sorang jazz female singer… haaa, lagu ni best… RRrrrrrrrrrrr… senyum je bila dgr lagu nih…. senyum senyum senyum…

5) kami juga diberi peluang utk bagi cadangan utk pilih lagu mana yg patot jadi single pertama dan seterusnya…

6) cayalah hunny madu… kalo nak tau, most (suma kot) lagu were composed by her… hebat tak hebat….

pulau janji bantai

sesi membelasah hunny madu… hehehhe, after all songs played to us, mulalah sesi musyawarah… masing2, bagi pendapat… bestt woo sesi nih, x suka terus je cakap… tapi yang amazing nye, kebanyakan pendapat sama… nampaknya telinga kami sama yer…

pulau janji hunnymadu

Emy, Hunny madu, me… err, igt lagi tak saya hunny madu… sayalah yang Crazy Frog tuh… ting tinggg tingggg…

pulau janji nyanyi

yeaaa, tercapai gak cita2 ai… berangan2 rekod lagu… huhuiii, merasa la skjap…

pulau janji emy nyanyi

kalo nak tau, kawan ai ni, Emy, dulu dia pemain dram utk kumpulan nasyid sekolah dia… peaceee….

pulau janji ramai

maaf inchek Rafik, kitorang main2 amik pic dlm studio inchek…

sebelom g event, singgah mamak… tapi… mencikk….

pulau janji mamak

mamak tu pakai uniform sama kaler dgn baju ai… huwaaa…

mood:~jangan lupa jemput saya utk showcase nanti…~

1 comment:

CouLeur de Chiqu3 said...

wahhh..syioookkk aiihhhh !!