Friday, April 22, 2011

SERU…. 28 April 2011… huwaarghhhh…

nangiss.. nangis.. ada cerita seram baru lagi.. huwwwaaaaa… nak g tgk… tapi takot kejung kat dlm pawagam… x pun, sampai 2-3 minggu terbayang2 cerita tu… cam ari tu tgk Paranormal Activities 2… bukan takat 2-3 minggu… sampai ke ari nih… takut je kabinet dapur terbukak secara tetiba… tak pun kena tarik… haaa… nebes…

kali ni, cerita SERU plak…

sikit2 pasal filem SERU… *culik dr Budiey*…

krew2 ni tgh shooting cerita “Jangan Bernafas”… tetiba ramai plak yg kena histeria bagai… rasuk sana rasuk sini… then, production team pun decide nak jadikan kejadian rasuk2 tu sebagai footage utk filem itu… namun….

sorang2 telah kiok… kena cokik dek antu la… kono geget dek kak ponti la… kena malaria la *eh, tak, ai reka2 je yang part demam tuh* adakah ada yang terselamat??? bagaimana org luar tau pasal kejadian ini??? adakah pembunuh itu hantu ataupun??? huwarggggggggggghhhhhhh… jom kte g tgk ramai2… 28 April 2011 nih… yokkkkkkkkkk….

mood:~tiap kali kalo tgk cerita antu kat movie… mesti nyesal dlm panggung… tak sabo2 nak kuar…~

1 comment:

shukrin farahdiba @ ceklala said...

lepas tu u la org paling kuat jerit kan!hahaha