Tuesday, April 26, 2011

Save Our Waterfalls–24th April 2011

saya sayang bumi saya… aritu tak sempat nak join Earth Hour 2011… so, kali ni, bersempena Earth Day 2011, pada ahad 24 April 2011, ai ngan geng2 sekalian telah g ke program ‘Save Our Waterfalls’ which organized by Waterfall Survivors Committee… mari kutip2 sampah bersihkan air terjun supaya anak2 cucu2 kita masih dapat menikmati kenikmatan air terjun… marii… mari ke sg tua, ulu yam…

waterfall banner

ahaaa, inilah dia emcee yang bertugas… x laaa… ni pura2 menjadi emcee dan inilah akan berlaku jika anda gemar bergambar berlatarbelakangkan banner…

waterfall good ramai

rakyat2 yang terlibat… Oman, Emy, ai, Naza, Zarul, Fara… *apsal kalo amik group pic mesti kena wat gooodddd*

waterfall jump

lihat, kami sangat gembira… sehingga melompat kegirangan… tetiba terdengar ada org wat annaunsemen… “saper nak amik pic, mari ke sinii!!!!!!!” terus berlari2 ke arah cameraman…

waterfall ramai2

say yeahhhhh!!!!

waterfall girang

sebelum bermula acara, perlulah membuat aktiviti regangan… yokkkk, aerobik ramai2… ooo, abg yg wat aerobic sgt sexy… hahahhahaa…

waterfall bin

maskot utk aktiviti aritu… Mr Bin… at first, ai thought it was Mr Bean… hu3… opppp, sblum itu, kena amik pic ramai2 lagi… cuba teka ada berapa ramai yang terlibat??? cer teka cer teka…

waterfall ramai

betul!!! ada 600 orang!!! ramai kan…

waterfall good

ok, mari wat good skali lagi… kali ini bersama2 glove… sudah bersedia utk kutip sampah…

waterfall kutip

tadaaa… pura-pura rajin kan kami… bersih sudah sg tua ini…

waterfall mandi

bila penat kutip sampah… mari mandiiiii… syiokkk ooo, lama x mandi ayaq terejun… sukaaaaa….

terimalah… kaber album kali ini…

waterfall nurkasih

‘ku mencari cahaya’ tajuknya…. hahahhahahaa…

seronok dpt join aktiviti nih… sekurang2nya dapat lah menyumbang ke alam sekitar… tak banyak… sikit2 pun jadilah… bagus bagus bagus… ooo, silalah like page Waterfall Survivals Malaysia FB… nanti leh dpt update2 pasal aktiviti2 camni… sila like… like 10x…

mood:~best best best…~

2 comments:

cik panadol said...

wah....sambil kutip sampah leh mandi2 ye....syok tu!

Anonymous said...

yooo...nak knal bdk pakai beg hijau...meletop tuu...