Wednesday, April 27, 2011

gussip–julfekar memang seorang dot dot dot???

gussip gussip… silalah jangan terus membaca, jika tak suka dengo gussip… hehehhe…

ingat tak dolu2 panas kes julfekar ngan artis2 dia… memula azharina… yaaaa, memang benar, lepas lagu elegi sepi, terus vavavavooom azharina… azharina who??? alaaa azharina sore serak2 sexy tu… tupp tetiba ada kes ngan julfekar… katanya kacang lupakan kulit… x nak kenang jasa julfekar…

azharina

tetiba, kuar plak kes lagi satu… pasal farawahida plak… glamer pas lagu ciptaan julfekar gak… alamak lupa plak lagunya apa… terus glamer kajol malaysia nih… sini sana dia… wah wwah... tup2, kuar plak cite pasal gaduh2 ngan julfekar… siap ada cerita diorang berchenta lagi… aittt… sana kuar statement, sini balas statement balik…

farawahida_dan_julfekar - Copy

mula2, bila kuar cerita pasal azharina, igtkan azharina la yg salah kot… tak baik tinggalkan julfekar gitu.. *eh, kalo x salah diorang ni sedara mara*… tetiba kuar plak kes farawahida… denggg… aphal plak suma artis ada masalah ngan julfekar… da mula mengesyaki yang sebenonye masalah dtg dr siapa… ahaaaaa…

ari baca bharian… terjumpa plak artikel “RM 39 ribu utk satu lagu”… wowww, hebat nih… *terus mula karang lagu*… baca artikel, ghupa2nya pasal julfekar jugak… aiyooo, ni lagi berat maaaaa… pasal dia ngan artis2 millenium art…

jul

sila baca disini ye kawan2

ahaaaa… da bertalu2 kes nih… apa kes???? melodi plissssss… ke da masuk melodi??? errrr, sape yang salah nih??? keliru… tapi, kalo ikut cite2 yang ada…. nampaknya da tau sape yg salah kan… kenapa ye suka wat org susah eh???

mood:~tetiba je rasa cam michelle melodi…~

pic:~tq google…~

2 comments:

Ardini Humaira said...

fuhhh habis la dia pasni

sarah mohamad said...

dia ler tuu yg salah kan.