Thursday, March 31, 2011

dot dot dot dalam botol

silalah menonton wayang sebelum jam 12 tengahari… kerana ia murah… 6 hengget sahaja di cineleisure cathay damansara… yeayyy… ada bajet lebih wat beli popcorn… baideweiii, popcorn di sini sgt sedap… lg best compared to tgv o gsc… x caya??? silalah cuba dengan ikhlasnya yer…

dalam botol

haaa, menonton cerita titik titik titik dalam botol… ho3… semua da tau camna ceritanya kan… kan kontrobesi aritu… nak letak title anu dalam botol la… ai rasa lg best kalo muvie ni title nye “kupotong anu ku lantas ku letak dalam botol utk ku buat souvenir”… hiks…

ok… jalan cerita simple… berchenta laki laki sama laki laki… then, feeling2 nak jadi pompuan, si Rubidin pun potong sana sini jadi Rubi… namun si Gaus x suka sgt… kenalah tinggal ngan laki lahanat itu… kemudia insap, berkenalan pula dengan Dina (diana danielle)… jatuh chenta secara ekspress bersama Dina di Kg Kanchong Darat… terus nak kahwin2… tapi…

ok, seperti biasa… saya suka komen… hehehe… tapi jgn la puan Raja Azmi marah plak… kang dia suh labah2 black widow geget ai…

1) hermm, rasanya x de kes org potong anu sahaja… maksudnya… kalo org nak potong 2 anu nih… laki itu udah menjadi pompuan secara lahiriah… maksudnya da ada payudara, figure cam pompuan – bcos of hormon2… jd dalam cerita nih, si Rubi badan ketul2 lagi, tetiba terus potong anu… cam x logik…

2) sinematografi memang santek… teknik pengarahan pun lain dr yang lain… x terkejar2 nak abiskan cerita… sukaa…

3) soundtrack… lagu dalam ni citer ni hanyalah haaaa, huuuuu, haaaa sahaja… hehhehee… cam terbunyi agak kuat pun ada gak… terganggu seketika….

4) Arja Lee, Wan Raja terbaek… cayalaaa…

mood:~agak2 nya, sampai juta2 tak citer nih… saya da menyumbang 6 hengget…~

mood lagi:~ada kwn sy butterfly lepas org lain tgk citer ni.. how???~

2 comments:

Ard said...

wow... If full mark 10, you nak bagi berapa? Kena la rate.... ;-)

tujuhhariseminggu said...

ermmm, x pandai nak rate2 nih... tapi tolak campur bahagi darab... it will goes to 6 over 10... :)