Tuesday, March 29, 2011

wuyooo, Kalau Berpacaran…

mesti semua da hafal lagu Kalau Berpacaran kan… catchy, lirik pun senang nak hafal… straight to the point…

cikgushidakalauberpacaran

Cikgu Shida…

hehehe, ini bukan penyanyi sebenar yer… korang mesti kenal la ngan Cikgu Shida… baideweii, cuba tgk bape org da view… almost sejuta tuh… wowww, amazing… errr, agak2nya, dapat tak title dato’ kalo da sampai sejuta org view??? hehhehee…

ok ok, ari ni bukan nak citer pasal cikgu shida… nak citer pasal pencipta lagu Kalau Berpacaran nih… cer citer cer citerrr… mati2 ai ingatkan yang compose lg nih, altimet… iyola, agak2 feel hip hop kan lagu nih… paling kurang pun, ana raffali kot yg cipta… tapi bila baca HMetro ari nih, rupa2nya… inchek Sohaimi Meor Hassan yang cipta lagu nih yer… wowwww…

suhaimi mior hassan

cayalaaa….. unsangkarable… amazing… kalo baca artikel HMetro nih, lagu ni antara nukilan paling pantas yang beliau lakukan… toinkk toinkkk… tabik spring ahhh… walawehhhh… bg dato’ plissssss… ala, jual gelang pun dpt dato’, x kan la cipta lagu hebat2 x dpt dato’… x gitu…

pas ni Sohaimi nak duet ngan Erra plak… Dalam Rumahtangga tajuknya… uittt, x saba… errr, cikgu Shida, sila bersedia… ai tak sabar2 nak tgk vids u…

mood:~best dpt dgr lagu2 camni… terasa IN plak…~

No comments: