Tuesday, March 8, 2011

bahawasanya saya ….

adeh… sangat tak konsisten menghupdate blog… dua minggu x hupdate… hu3… sy bizi la… <--- sambil selak2 kertas A4, buka2 excel, tekan2 laptop… hahhahaha… psss… saper penah wat camni??? kalo nak nampak bizi… nak2 kalau bos ada… cara yang senang… ‘sepahkan meja dengan helaian2 A4, pastikan monitor laptop ada window excel yag dipenuhi nombor2 dibuka’… bila bos lalu je, pura2 tulis sesuatu, click mouse seolah sedang melakukan tugas dengan bersungguh2… hahhahaa… jahat… nanti kalo ai jd bos, jgn harap nak tipu ai… hiks…

pgce11

PGCE 2011 (pic: gugel je)

haaa, Petroleum Geology Conference & Exhibition 2011… ai tgh attend conf ni la… idokle bz sgt pun… just dgr org present, sambil tgk2 booth yg ada… menarik gak.. tapi…

setelah melihat vid clip para geologi bekerja dengan bersungguh2 di celah2 belantara, bersungguh2 mengorek lautan… saya dengan ini dengan yakinnya melafazkan bahawa akan… <--- ok, tangan sudah menunjukkan tiga jari seperti pengakap ingin berikrar…

 

“MENJADI CIKGU SEPANJANG HAYAT… X MO KEJE LAIN DA…”

 

mood:~x saba nak hupdate pasal bandung…~

1 comment:

mizzura said...

bagusnya..jarang laki nak jadi cikgu..