Sunday, December 11, 2011

doakan kami :)

ok, skang ni tgh sibuk2 angkat beg dlm bas… 2 bas tuh g ke NUS… National University of Singapore… dengan beg berodasepertimaukeoverseaselamaduabulanpadahalempatharije…

kawan2, doa2kan lah kitorang selamat hendaknya ye… amin…

mpsgc blog

haaa, siap nama penuh lagi… ha3… ok ok… kalau ada sesapa yg berminat nak discuss pasal topik nih… leh lah email2kan yer… tgh cari gak geng yang wat research sama…

mood:~errr, pakcik driver, beg saya ada tiga lagi kat belakang tuh… x muat??? x pelah, kita poslaju je lah… he3…

No comments: