Monday, December 12, 2011

7th MPSGC 2011

assalamualaikum semuaaa… huhh, lain rasanya bila update blog di negara org… he3… nak nak kat over the sea… hiks… ptg semalam sampai dlm kul 4-5pm camtu… alhamdulillah, trip ni dipermudahkan segalanya… xde apa2 masalah besau… cuma tetiba ada hujan dlm bas… hiks… air cond nye saliran tertumpah…

bila trip ramai2 nih, pastilah banyak singgah RnR… Rehat dan Rawat… eh, ke Rawat dan Rehat… ke Ramziela dan Rohana… ataupun, Ramlah dan Ram… ha3… ngarut2…

salah satu persinggahan adalah di RnR Gelang Patah… ehh, santeklah RnR nih… lain dari yang lain… ada unsur inggeris sket…

mps1

haa, ni menu makanan nya… uhhh, sangat klasik…

mps2

ini pula bukanlah fountain ye adik2… ini tempat basuh tgn… beriya2lah ai pelik tgk abg imigresen duk tertunduk2 tertonggek2 di fountain nih… ghupa2nya tgh basuh tgn… ha3…

mps3

maap, jika secara live, nampak santek… tapi dr lensa storm sy agak kebiasa2an… hiks…

selepas beratur panjang di imigresen, akhirnya sampai lah ke NUS… kitorang stay kat Prince George’s Resident… sorang satu tu bilik… weehuuu… suka… kolej adalah sangat santek… tapi x sempat amik pic… esok ai amik yer…

mps4

tadaaa… inilah yang fenting… mengumpul tag nama… supaya bila gantung kat keta, org akan terpegun dan terpesona… ha3…

mps5

ooo, ini bukan kat kolej kami… ini adalah kolej bapa kolej kami… King George’s resident… sgt oldskool kan café dia… terus lari2 amik pic… sungguh eksaited kan abg Lan dan Syirah… hu3…

mps6

semasa bergambar, rasanya ok… bila melihat gambar tertanya2, mengapakah kangkangan itu sungguh melampau… hew hew hewww…

mps7

sumpah, sgt oldskool café nih…

mood:~kenebesan tidak melanda lagi… hiks…~

No comments: