Friday, December 9, 2011

ello…

assalamualaikum semua… lama x jumpa kan… *eh, pernah jumpa ke sebelum nih… dah lama tak update… bz kah??? hiks…

nampaknya bz sket, sebab nak present kat Singapore… hu3… present kat oversea tuh… terasa international sgt… walaupun hanya seminit dua je jarak JB ngan Spore, tapi, bila passport perlu dicop, ia tetap dikira oversea… ha3…

kali ni present oral yer… abihlah, apa yg ai nak merepek meraban selama 20 minit tuh… uhh, pasrah je la… ingat… “pasrah itu menyerah, redha itu ikhlas”… eh, cam pernah dengar je…

ada banyak nak update nih…

bali44

pasal g Bali x update lg…

IMG00195-20111202-1631

nak cerita pasal Izzah lagi…

IMG00205-20111204-1840

ni haaa, pasal si kenit pun nak citer gakk…

kita jumpa pas balik dr conf yer… daaa semua…

mood:~adehh, apsal besau bebeno rate SGD nih.. hiks…~

No comments: