Monday, December 19, 2011

Harith dan Fatin sudah bertunang… ^__^

IMG_4418

sangat suweeettt kan mereka… bertunang juga akhirnya… insyaallah, sampai ke jinjang pelamin yer… serba kuning… santek santek…

IMG_4181

inilah mini pelamin yang menjadi saksi pertunangan mereka… nampak mewah kan…

IMG_4445

haa, da macam acara berinai pula… ober tau… memang naik bunga kat tgn tuh… kaler merah menyala… eh, nampak kurus lah fatin dlm pic nih…

IMG_4446

ya saksikan lah betapa suka nye si penunang nih amik pic.. hu3… yelah… bukan selalu ye dpt pakai baju santek2 kan… hiks…

IMG_4412

alalalalorrr.. sium sket…

IMG_4471

sesungguhnya, percayalah bahawa picture ini adalah diklik dalam suasana yang penuh paksaan… hahahhaa… sayang bebeno yer mak ayah fatin nih…

IMG_4162

ini adalah door gift aka dessert yang telah disediakan oleh puan Tippie Teapot… silalah klik ke fesbuk beliau utk sebarang tempahan… harga amat berpatutan… lelong lelong… beli 1000 cupcake, dpt puan punya kedai… ha3…

IMG_4200

ini adalah antara hantaran yang diberi oleh pihak Fatin… nak tgk pic2 lain ada di photo album ini… klik jgn x klik…

kepada Harith dan Fatin, tahniah…

semoga menempuhi alam pertunangan dengan tabah dan penuh kasih sayang… jika masing2 percaya yang anda adalah jodoh yang tertulis, yakinlah pada qada dan qadar… namun, ingat… cinta tak bermakna memiliki, cinta melengkapi antara satu sama lain… *ewahhh, boleh wat novel nih…

semoga berbahagia yer…

mood:~santek tak pic2 kat atas, sayalah yang amik tu… eh, Fai pun ada tlg amikkan…~

1 comment:

shafika fieka said...

abg fazly: mmg meriahkan majlis fatin..haha..cantik sekali!!!