Monday, June 25, 2012

Boleh parkir betul-betul tak? *__’

Angin tak? Kalau tetiba nak parking, tak jumpa. Pusing dua tiga kali, still lagi tak ada parking. Huhhh. Seperti ingin putus asa, dan parking je kat tgh2 jalan, tinggalkan no phone di dashboard kereta dengan nota kaki ‘call me’… Hek3.

Cer lihat nih. Angin x?

parking

Whamboiii, sampai dua tiga lot ko amik yer. Bakor kang keta tuh, baru padan muka. Ingat stylo lah kalau parking senget2 camtu. Deyyy, x nampak ke garisan lurus2 tuh. Ko ingat yang lurus2 tu hiasan jalan??? Asal tak parking senget benget, terus buat formasi gambo bunga raya. Lagi stylo beb!!

mood:~amik nafas dalam2, hembus… huuuuuuuuu… lega…~

2 comments:

MY said...

some people.. pk sendiri jer..

Anonymous said...

kat mana tu bro?