Tuesday, June 19, 2012

Hairspray The Muscical 2012–Cempaka Schools Box Office

Eh, dapat tiket. Jom tgk Hairspray The Musical 2012. Produced by Cempaka Schools Box Office. Camna leh g? Ahaaa…

HSpray 1

Saya seorang tutor secara freelancer, so, HomeTuitionCare.com telah matching kan ai ngan Ariff. So, selaku tutor yang mengajar Add Maths dan Chemistry telah dijemput utk tgk teater nih.

iklan: *ada sesapa cari tutor utk Add Maths for SPM??? wink…

HSpray 2

Nik Ariff as Corny Collins. Ewah, main tembak2 plak ko yer. Assignment dah siap lom??? Smile with tongue out

HSpray 4

Hairspray. Ada sesapa tgk movie Hairspray tu. Ala, yang John Travolta jd pompuan tuh. Saya tak tgk. Ha3. So, x tau camna ceritanya. Haaa, tgk, cantik kan pentas dia. Vavavoom, cam kat IB pula.

HSpray 3

Ok, sila nangis. Muzik adalah live. Dolu2 saya guna CD je utk pementasan. Siap CD jump2. So, sangat mengujakan tgk teater bila ada muzik live. Kumpulan orkestra ni gabungan pelajar Cempaka dan guru2 nya.

HSpray 5

Tadaaa. Last dance before abis. Baru tau cerita Hairspray macam mana. Cerita pasal diskriminasi kaum, terdapat perbezaan antara yang putih dan hitam. Namun, dapat dipulihkan hanya dengan tindakan berani Tracy. Mereka bersatu dalam muzik.

Nak tau lagi pasal konsert nih, selusuri lah laman sesawang ini

Hairspray The Musical 2012

HSpray 6

Nik Ariff dan keluarga. TQ Dato, Datin sponsor tiket saya. Lain kali, ajaklah lagi yer. Smile 

HSpray 7

Lihat, housemate ai yang gigih menemani ke teater ini. Tq. Nanti ai paksa u ikut lagi yer. Bila lihat pic nih,, kalau ckp g conference pun org percaya.

HSpray 8

Congrats Ariff. Hebat lakonan mu as Mr Corny Collins. Tak sia2 latihan selama 7 minggu yer. Pas teater ni fokus balik yer. Prepare utk mid term exam. Jgn malas2. Winking smile

mood:~comel kan nama International School – Cempaka~

No comments: