Wednesday, August 1, 2012

Nak beli My Qalam, promosi Ramadhan di NFFaithEnterprise

Fess-ov-oll, bukan saya yang jual yer. Saya cuma belikan org lain thru NFFaithEnterprise. Kang org igt I dealer pula.

my qalam promosi

My Qalam. Menarik nih. Kita sesentuh je pen digital tu, kita akan dengar bacaan daripada Qari yang bertauliah. Jangan risau kalau-kalau terbeli yang tak sahih ketulenan nya. Ada jaminan dari Jakim. Check logo JAKIM kat produk. Nak tahu lebih lanjut, silalah google ye kawan-kawan.

Ada warranty setahun wohhh. Kot2 lah anda begitu gigih menggunakan myQalam, sampai koyak2, leh lah guna warranty tu. Untuk promosi nih (sehingga stok masih ada) dapat percuma sejadah kompas, tasbih digital, panduan haji dan umrah dan kamus melayu-arab. Weweeee, 4 free gifts gittew.

Mari serbu NFFaithEnterprise ramai-ramai. Bukan ada My Qalam je, ada yang lain-lain. Jom shopping2 raya. Senang weh berurusan dgn NFFaithEnterprise, FB msg, bank in duit, terus dia pos. Free uols postage utk MyQalam. RM 290 utk satu set. Promosi Ramadhan.

errr, saya tak beli lagi MyQalam ni, tadi belikan utk kawan. InsyaAllah, kalau ada rezeki, boleh lah menyambau satu.

mood:~nak raya, yea yea yeayyy~

No comments: