Wednesday, November 19, 2008

Meh Jalan Jalan - Sabah - one

Alhamdulillah, selesai gak trip ke Sabah. Selamat pergi dan pulang. Best, seronok, gumbiraaaa.

Boarding pass kami. So, kalo dikira2, trip kali ini dianggotai oleh 5 ahlinya termasuk diriku. Kak Abid, Kak Noor, Yatie, Naziz n ku (senarai nama megikut paras rupa, yang cantik kemudian :D)

Sindrom bergambar tanpa berhenti sudah bermula. Yang bertudung pink itu Yatie, Kak Abid, Kak Noor n ku. Tengok tu sekali lagi susunan bergambar mengikut paras rupa, yang paling cantik di hadapan. Muehehehhee...

Time ni masa tunggu utk berlepas. Tgh doa2 semoga tak delay lah hendaknya. Flight berlepas jam 915 (kalo x silap lah... al-maklumlah excited-batak masa tu). Dalam kepala otak ni dah pikir macam2 ni. Nak g mana? Nak beli apa? Nak makan apa?

Ini pula adalah simptom batak-tak penah naik kapal terbang-excited. Org lain relaks je. Kitorang terkinja2 nak bergambar (sambil dijeling oleh pihak Air Asia, mana bleh nak amik gamba masa ni...)

Best gak dapat bergambar di sisi kapal terbang. Barulah org percaya kitorang naik kapal terbang (see, another simptom batak...) ehehehhe... Org kata kalo nak senang x yah nak check-in beg. Nanti lambat nak tunggu beg tu kuar. So, kitorang mengangkut semua barang2 ke atas kapal terbang.

Yes, another pic batak-excited-tak tahu malu. Org suma relaks duk dalam tu. Kitorang tak abih2 amik gambar. Again, langgar peraturan lagi. Sib baik x kena marah ngan steward tu.

Taraaa, dah sampai. Erm.. Nak g mana ye? Satu lagi, korang rasa gambar ni betul2 kandid x?

3 comments:

Anggerik_putih said...

klakor gilerrbtw, i gambor2 sindrom batak kat tepi air asia tuh..esspecially tuan tanah nih..ahaks!!

btw, i da update!!

Anggerik_putih said...

alamak silap ejaan da...

tujuhhariseminggu said...

ahhahaaa..
meh membatakkan diri..
:D