Saturday, November 1, 2008

Meh Jalan Jalan - Kuantan pt1

Alhamdulillah, selamat pun sampai kat Kuantan. Actually, semalam da nak update entry Kuantan nih. Tapi ada problem with broadband kat bilik shafiq. Penat tulis entry, dummm ilang sumanya. Ehehehhe.

Setelah semalaman tidur sejuk2 kat bilik shafiq (eh, hujan tau kat Kuantan. Kat Damai, x ujan2 5 hari) kami ke East Coast Mall. Cari lunch kat sana. Eh, consider as brunch lah kot. Dah kul 11.30 pg. :D

Rangoli Kollam's drawing competition. Menarik. Jarang ada pertandingan camni. Susah nak tgk camna nak wat nih. Bagus gak lah camni, wat pertandingan, pastu kollam tu x yah buang. So, mall tu x yah susah2 nak wat decoration for deepavali festive. :D

Lepas lepak kat sana, singgah lah jap kat Cherating. Specially-desperate requested by ezwan. Uii... syiokk dapat lepak kat tepi pantai. Agak panas lah jugak. Yelah, kul 2 ptg kat pantai, mau tak terik matahari itu. Singgah gerai jap, pesan air kelapa sebiji. Uihhhhh, dapat minum air kelapa fresh dr buahnya bersulamkan keropok lekor panas. Sedappp.


Okay, this is the World Hunger Selief Week wrist band. Specially sold by Pizza Hut for supporting World Food Programme. So, uols can get this brown-greyish wrist band just for RM 2. Semua wang akan disalurkan ke WFP fund. So, marilah kita beramal sambil bergaya. :D

Erk.... Merry Christmas....!!!

mood: ~x sabar nak g Teluk Chempedak malam nih...~

No comments: