Tuesday, November 4, 2008

Mari ke lab...

Haa... Inilah keadaan di lab ku. Eh, chupp, ni bukan diriku. Takkan tetiba ku nak pakai tudung kot. Ehehehhe. Ni lah adeib aka adeibkiut. Kiut ker??? Lab partner ku. Selalunyer dialah yg kena wat lab ku. Muehehehehehe. Jahat kan aku. So, untuk membalas jasanya yg banyak membantu diriku, ku pampangkan wajahnya di sini.

Botol2 sample. Sajer je post kat sini. Barulah nampak gempak sket. Nampak ala2 cam best jer lab yg aku buat. Padahal, x lah canggih sangat pun. Riak riak riak...

Chup... Ala, janganlah kandid. Ehehehe, kandid yang disuruh kandid. Konon2 ku tgh busy2 lah wat eksperimen, pastu ada org amik gambar secara surprise. Menjadi kan. :D Hopefully aku nyer lab work berjalan dengan lancarnya. Amin... Wat eksperimen pasal apa??? eh, x bleh bgtau, supervisor suruh rahsiakan.

mood: ~herrrrrrrrrrrrr.... muehehehehee~

2 comments:

along_ika said...

ally... why do u look so chubby?? padahal aku baru jumpa ko sebulan lepas di KLIA.. makan byk kat open house ehh???

tujuhhariseminggu said...

kamera tu yg rosak..
wahahhahhaa :D