Friday, January 29, 2010

I LURVE NKVE...

Scene: Di hadapan tol Touch n Go, NKVE Damansara

Huhhh, suasana begitu hangat... Matahari seolah2 menyimbah cahayanya dengan gembira <--- sila bayangkan matahari simbah2 cahaya guna gayung sambil nyanyi2 riang :) Tatkala sampai di lorong Touch n Go di NKVE, keadaan agak sesak... Huhh, apsal line TnG ni lebih panjang barisannya berbanding lorong tunai. Mesti diorang Touch, Stay, Borak2 ngan kakak tol barulah Go... Mana tak lamanya...

Akhirnya, sampai juga turn saya utk menge'tettt' kad TnG saya... Ghupa2nya ada ah pek sedang mengedarkan sesuatu di tol ini. Apakah itu???

...

...

...


Yeayyy, dapat Lurve secara perchumaaa... Oleh kerana harga jajan ini agak mahal, jadi jajan ini akan menjadi antara pilihan snek terakhir. Jika Super Ring n Rota x de, disusuli Twisties dan Rollercoster abis, barulah snek ini akan dibeli... Tapi ari ni dapat perchuma... TQ...

Kruppp kraappp kruuupppp... Eh, da abis... Agak terhad bilangannya... He3... Apa2pun, alhamdulillah... Ada gak org nak kasi Lurve percuma... Tetiba terasa sgt Lurve ngan NKVE... :p

Mood:~terasa ingin berpusing2 di tol utk amik Lurve banyak2... :p~

No comments: