Saturday, January 16, 2010

Pulut Mangga sesedap Morgan...

Ello aLLy, g mana2 ke???
Owh, I baru abes tuisyen...
Yok g Ikea, lunch kat situ...
Yok...
Ello, aLLy, kat ne 2? I kat Giant Kota Damansara...
Owh, I ngan topek nak lunch kat Ikea... Yokk..
Jom...

Yeayyy, lunch kat Ikea ngan topek dan disertai oleh TP... Tapi bila sampai Ikea, mak aih, ghamainya org... X jadi lar... G tgk wayang l ah dulu... Cite pe yg best skang eh??? Adnan Sempit??? Cam best jer... Namun pujukan i utk ajak diorang tgk AS tak menjadi... So, weols tgk Did You Hear About Morgans??? Cute la citer tuh.. Tapi agak cliche yet romantic... Tgh2 la... Ok je nak ringan2kan kepala...

Masa lalu kat The Curve, ternampak plak Garden Restaurant nih... Chantek kan... Ijau ngan putih... So garden...

Owh, ini CNY's decoration at The Curve. Simple, ada banyak buluh. Kat pokok yang i pegang nih, ada tag2 tergantung kan??? Tag tu ada ucapan Valentine... Owh, so sweet... Teringan nak wat ucapan gaks, tapi tag tu dah abes...

Topek n TP, Topek n me... Asal pic topek banyak nih???? :p

Yeayyyy... Mango Rice @ Thai Festival @ Tesco... Da lama nak melahap menda nih... Huhh, sangat orgasma..

Topek had Laksa Thai which like Masak Lemak... TP pula makan Tomyam... Yomyam agak manis yer... Setiap satu RM 5... Ok kan???

Owh, masa tgk DYHAM ittew, ada trailer Valentine Day movie... Romantik lor citer tuh... Mari tonton itu cerita... :p

Owh... sempat merembat paper file folder nih kat Ikea... 5 pcs for RM 3.30... Murahkan... :p

Mood:~nak makan pe malam ni yer???~

7 comments:

mizara said...

ally..kad tag2 poko buluh tu ade ang pow tak? hehe..tesco kat mana ade thai food tu ek? cepat2 kasik tau kat i..nak melahap gak ni..huhuh

tujuhhariseminggu said...

tesco sebelah The Curve... jom melahap.... da check kat pokok tuh.. x de ang pow lor... takpe, ari ni g check lagi.. <--- gigihkan... :p

FaShiHa said...

pulut mangga itu nampak sodap..

Pinky Angel said...

yumm yummm.. ko buat air liur aku meleleh..

sgt jeles..aku dah lebih setahun xtgk movie ok?

tujuhhariseminggu said...

FAshiha: sllrrrpppp.. :p

Yuun: Haaa, da setahun tak tgk movie... yok tgk sama2... ngan kimi skali... :p

tujuhhariseminggu said...

::

tujuhhariseminggu said...

::