Friday, January 1, 2010

Polisss!!!! Tgk GM makan chicken chop nih!!!!

GM da ada kat klang??? Wahh... Sonoknye... Apa yg seronoknye??? Ada apa kat GM??? I rasa cam GM yang ada kat KL tu la. Yang kat area Jalan Masjid India tuh. Tempat org beli barang2 dengan harga borong... Besar tul lah GM kat klang nih. Ponat jalan menjelajah satu GM. Nak cari brg2 kawen diha. Berbaloi lah kat sini. Kira kalo nak cari barang2 kawen, suma ada di sini. Bunga telur, souvenir, malah ada juga butik pengantin buka booth di sini. Senang la. Barang2 lain pun ada. Keronsang2 di mana2... Huhhh, sangat teruja... Owh, inchek bangla jual karpet pun ada...

Uhhh, apsal gelap je pic kita nih????

Pas ronda2 kat GM, g makan... Memula serbu AEON Bukit Tinggi. Ingat kan nak makan pizza hut, ala pizza yang gegar2 gempa iklan kat tv tuh... Yang banyak cheese tuh. Namun, abes plak di sana. Kempunan... So, kitorang bergerak ke food court kat tepi Port Klang's station bus. Apa ke nama dia, Jalan Acheh... Kalo x silap la... Suka makan chicken chop nye di sini.

Sila pesan chicken chop di gerai Kak Long yer... Haaa, yg tudung putih diha, nak kawen 6/6 nih... Ahan... apsal nampak gigi jer... larikkkk....

Belek2 phone, ada plak pic inchek polis trafik sedang bertugas di kala hujan. Pic was snapped at Jalan Semarak, otw ke Natrah's show. Gigih kan inchek polis ini. Gudjob Mr Policeman... Kurang sikit jem bila ada beliau... Tabik laaa...

mood:~1st day in 2010... semangattt...!!!!!~

No comments: