Tuesday, March 2, 2010

Al-Fatihah untuk Arwah Pemilik Blog Ini

Bila kita berjalan2 merentasi blog yang ada, kadang2 kita akan berjumpa dengan blog yang menarik dan tertarik kau memang da boommmm... Terjumpa blog We're Are The Hero of Our Own Story... Post beliau tentang perkara yang menjadi title post ini...

Sangat dapat memuhasabah diri seketika bila baca Blog Ku Untuk Semua. Pemilik blog ini baru sahaja kembali ke rahmatullah pada 7 Feb 2010. Al-Fatihah utk belian... Al-Fatihah...

Kalau sesiapa yang rajin, sila lah ke blog beliau. Sangat membuat kita teringat seketika akan kehidupan yang sementara ini. Bahawa, sebagai seorang yang digelar manusia, kita seharusnya ingat-mengingati antara satu sama lain. Melihat peristiwa beliau dipanggil Illahi, sangat menyedarkan kita bahawa mati itu adalah benar dan ia boleh datang bila2 sahaja.

Dengan kesempatan yang ada, saya ingin memohon maaf jika ada kesalahan yang saya telah lakukan. Jika ada yang terasa dengan apa2 ditulis di blog ini, mintak maap yer... Dan apa yang baik itu dtg dari Allah, yang buruk itu datangnya dari kelemahan inchek Jely sendiri...

Herm, terasa sayu seketika <--- walaupun baru je post entri sangat gediks... Lepas ni nak jugak post entri yang boleh membuatkan akal berfikir utk bertindak dengan lebih positif. Asik post menda2 merapu jerk... :)

Apa2 pun, al-Fatihah utk allahyarhamah Kamariah bt Md Yusof... Amin...

Mood:~~~~

5 comments:

bareessence said...

al-fatihah.

P A U L I N E said...

takziah buat pemilik blog itu..

People come and go.. We won't know when our turn..

miss faten said...

takziah.
innalillah.
al - fatihah,
semoga roh allahyarhamah dicucuri rahamt dan tenang di alam sana. insyaALLAH ~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

al-fatihah :((

master teddy said...

tetibe terfikir cmne kalu 1 day nt kte plak yg...

al-fatihah