Monday, March 15, 2010

Kontesttt!!!! Contest!!!! Jom weh...

Kontest lagik... Jalan2 di blog adik-abang, terjumpa kontest ini. Sangat gigih menyertai peraduan yang ada... Masuk ni yang kontest yang ketiga. Yeaa... Harap2 menang la yer... Kontest ni sangat-superb-very the very mudah. Hanya perlu mengambil gambar anda yang menyerupai pinggan ini.

Mudah kan???? Eh, x lah, itu tipu jer. X yah wat apa2 pun. Hanya komen di dalam entri puan tanah ini, dan anda akan secara automatik menyertai kontest nih. Jikalau anda rajin utk wat post khas pasal kontest nih, anda akan dikira secara berganda ganda gandaaaa <--- okeh bergaung nih....

Hadiahnye??? Seberkas kasih sayang daripada puan tanah. Huks, idokla, asik tipu jer. Koleksi pinggan mangkuk berwarna merah jambu. Wah, sangat suka... Sangat sukaa... Suka suka sukaa <--- eh, kenapa asik bergaung je nih???? Silalah ke blog ini yer....

Mood:~kalo dapat pinggan pink tuh, mesti suci je kan makanan tuh...~


5 comments:

Penyapu said...

nak join jugaaklaah. hehe

ardinihumaira said...

gud luck! semoga bertuah tau.. hehe

miss faten said...

ALL THE BEST and GOOD LUCK okay :))
Hehehehe. Semoga tuah berada di samping anda ^^

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam..
Hi ..Salam perkenalan. Tq sbb sudi join GA & buat n3 ini. Visit lg mlm ni 4 d result..mudah2an ada luck :-)

tujuhhariseminggu said...

e eee, berdebarnya... hiks...