Tuesday, March 16, 2010

Zee Avi - Uhhh, saya sangat ketinggalan zaman...

Mesti suma da kenal Zee Avi kan... Selama ini hanya dengar je, Zee Avi nih terkenal kerana karyanya di MySpace and YouTube. Tapi, ingatkan ala2 kumpulan rock. Terbayang2 rupanya cam kumpulan rock-rock-huearghhh-geget-gitar... So, x lah minat nak explore pasal artis nih. Tetiba baca Harian Metro semalam, 3000 tiket utk show Zee Avi habis dalam masa 2 hari. Wah, gila kentang... Siapakah beliau????


Setelah penat menggugel dan menYouTube Zee Avi, rupa2nya sangat lah cute dia nih. Tidaklah rock seperti yang dibayangkan selama ini <--- hahhahaa, baru tau... Patotla ramai yg cerita pasal Zee nih. OK, mesti ramai tgh gelak2 sinis... Ek eleh, inchek Jely, apsal baru tau nih... Hiks... So, kepada yg belum kenal beliau, ataupun yang sewaktu dengan ai... Silalah layan lagu Kantoi nih yer... Eh, Bitter Heart ngan Honey Bee pun beshhh... Silalah ke website Zee Avi utk info lebey mantopsss...




Zee Avi - Kantoi

Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
but when I called Tommy he said it wasn't true

So I drove my car pergi Damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bila I sampai... you, you tak ada
Lagi la I jadi gila

So I called and called sampai you answer
You kata sorry sayang tadi tak dengar
My phone was on silent, I was at the gym
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Sudahlah sayang, I don't believe you
I've always known that your words were never true
Why am I with you?
I pun tak tahu
No wonder la my friends pun tak suka you

So I guess that's the end of our story
Akhir kata she accepted his apology
Tapi last-last kita dapat tahu she was cheating too
With her ex boyfriend's best friend, Tommy...

Mood:~nasi goreng kampung kat Wahid's Food Court UM besh woooo....~

4 comments:

mizara said...

zee avi nak buat konsert kat sini tiket die 2 hari jual je dah habiss..mantopppppssss

my name is... said...

kih3...sgt2 ketinggalan jaman kamu ini..

ardinihumaira said...

huhu... dni tak dapat. lagi cdeyh

MomTom said...

hey, org UM rupanya. x sangka