Monday, March 1, 2010

1st Mac adalah bday seorang doktor... :)

Haaa, sayalah doktor itu. Yang mana satu saya??? Yang nak wat peace tapi jari saya hanya mengepeace secara mendatar... :)

Hari ini hari Isnin. Cuaca hari ini cerah <--- eh, apsal cam mata pelajaran berita masa darjah dua dulu nih??? OK kembali kepada tajuk utama... Hari ni besday Dr Shafieq Hassan. My 15-years-best-friend. Uhh, da 15 tahun ye usia perkenalan kita... Perangai still sama lagik. Bajet maseh muda masing2... :p

Beliau merupakan anak jati Selayang. Setelah bergelar graduan di UKM, beliau terus berkhidmat sebagai doktor di HTAA, Kuantan, Pahang <--- ok, sila baca seperti nada pengumuman pelajar terbaik SPM di majlis penyampaian hadiah. Ieqa... Jikalau dikau baca entri nih, walaupun ko sgt bizi menjalani idop sebagai seorang doktor. Oh yea, semalam sms utk wish bday, dan beliau sedang operate2 patient di kala malam bday. Uhh, sangat berdedikasi...

OK mood sentimental skang... Ieqa, sayang sgt2 kat ko. Macam2 menda kita dah redah. Maapkan lah diri ai yang tak berada di ketika ko susah, dan terima kasih banyak2 sebab ada ngan ai ketika ai susah <--- eh, jahatnye ai, time ai susah dia ada, time dia susah ai x de... Oleh sebab ko telah menjadi doktor, secara tidak langsung ko telah meng'up'kan status weols... He3... Harap2 kita akan kekal berkawan selama2nya... Dan igt janji2 kita... Kalo da tua nanti, ai ditakdirkan akan jadi tua secara keseorangan, sila kutip ai di umah jagaan org tua yer... Kita tua sama2... Janji yer... Nanti kalo saiz keta ko semakin membesar dan gah, janganlah dilupa kepada ai yang maseh membawa kelisa purple ini yer... Sayang sangat pada kamoo...

Dan ini terimalah nyanyian merdu ai khas utk kamoo...








Eh, x jadilah nak nyanyi... Malu, ramai org kat lab... Apa2 pun, happy bday laling... May u have glowing and shining year... I lap u... :)

Mood:~eh, sila wat bday party skang...~

3 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

heppy besday. arap2 terus bahagia eceecceeeee

syahira ariff said...

sweetnyer wish kt sweetheart~!!
semoga bahagia ekk!
tabik laa doc tue bleh wat kijer dgn penuh dedikasi walau pun hari tue hri jadi dia

kummentlaa new entri sy
hee~
(^____^)
awak,

~aSHa~ said...

dr kat kuantan ke..nanti leh ar buat medical cek up....euehehehehe