Monday, March 15, 2010

Perhatian!!! Pemerhatian!!!! Kopitiam yang HALAL...

Ada info terkini... Tadi baru je borak2-manja-dan-intim dengan kak Shita... Huhhh, nebes plak bila tahu apa yg dibagitau oleh kak Shita td..

"Uolss, hati2 bila ingin makan di kopitiam"
"Eh, kenapa pula u????"
"U, bukan suma kopitiam HALAL yer..."
"Owh, ye ker???? Apa je kopitiam yang halal????"
"Owh, ai baru check kat HALAL website, cuma ada DUA je kopitiam yang telah diberikan sijil halal..."
"Haaa, dua je???? U ni biar betul???"
"Yea, yang halal hanyalah PAK HAILAM KOPITIAM dan JONKER WALK KOPITIAM"
"Haaaaa, abih tu, selama ini..."
"Pandai2 u la yer..."

Pak Hailam Kopitiam, herm... Walaupun nama ai En Hailam, ala2 cina sketkan, tapi ai halal tau...

Jonker Walk Kopitiam ye adik2 suma, bukan JongJong Inai Kopitiam

Erm, abeh selama ni ai makan di TuaPekan kopitiam, minum2 TuaPutih kopinya??? Tidak halal ke??? Waaaaa... Patotla rasa makin x suci sejak akhir nih...

Erm, korang kenal kak Shita yang borak dengan ai tuh??? Inilah dia...


Datuk Dr. Mashitah Ibrahim, Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri. Dan kitorang x borak2 pun <--- gila ko nak ber ai-u-ai-u ngan ustazah... Artikel di cilok daripada Utusan Malaysia.

Pic dr gugel yer...

Mood:~Huhhh, apa nih??? Kata halal....~

6 comments:

mizara said...

laaa 2 jek???..yg lain tu meragukan la agaknya..

fanadz said...

alaaa.ai pon minum kat pekantua..abeslah.huhuh.

ardinihumaira said...

a ah la kopitiam memang banyak yang meragukan... sukar juga huhu

si para para said...

tak hingin lagi makan benda haram...opsss kopitiam...susah betol la...ada logo halal pun belum tentu halal..

Anonymous said...

bangi kopitiam?

Anonymous said...

bangi kopitiam?