Saturday, March 13, 2010

Make up lah diri bila ingin bertunang...

Pagi2 da bangun, terus vooosshhhhh ke Kuala Selangor. Temankan kwn ai make up org tunang. Wah, selalunya mesti bw sorang je escort dia, tapi ari ni sampai 3 org. Mesti org terkejut, ramainya nak make up kan seorang. Adakah sukar mukanya utk di make up???? Hiks... Idakla, saje je nak jalan2 kat Kuala Selangor. Tu yg ikut cik Affa make up.

Yea... Meh kita betul2kan rambut dia... Cik Affa berbaju itam sangat serius semasa make up kan org. Fai selaku pembantu terbaek. Ai????? Tdo dengkur2 masa tunggu Affa abes make up... :)

Fai, Nelly n Zura. Comelkan cik yang akan bertunang nih. Cute...

Cik Affa berserkup siti, Zura ngan ai... Haaa, masa da abes make up terus segar, sebab nak snap pic banyak2... :p

Bila tgk makin ramai kawan2 da tunang, kawen, beranak pinak, diri ini start berpikir2. Eh, bila plak time ai nih. Takpe, org kata kalo da jodoh, tak kemana... "Kuurrrr, kurrrrr jodoh!!!!! jodoh!!!!, di mana kau???????"

Tapi, bila perati pic ni betul2, cam adik beradik kan????

Kamilah anak2 gebu.... Muahahhaa...

Owh, pada sesiapa yang nak cik Affa make up kan diri anda untuk dinner ke, tunang ke, kawen ke, saje je nak melawa ke, silalah tinggalkan pesanan di sini yer...

Mood:~tiada ide nak ngarut banyak2, layan je la pic ni yer...~

9 comments:

ACIT said...

gebu itu comel..kan2..

ardinihumaira said...

aw... beliau amat gebu! sokong dengan ACIT :)

Pinky Angel said...

saya sgt suka cik affa kita make up. marvellous!!

miss faten said...

nak tunang jugak !!! XDXD

miss lolly a.k.a luvfareda said...

al0hhhh shomeiinyaaaaaaaaaaa !

mizara said...

aikk cik AFFA TU CAM i kenal jek..ally bukan affa yg keje kat RHB tu ke..

tujuhhariseminggu said...

mizara: yee betullll... skang kat OCBC... camno leh kenal????

mizara said...

hik hik hik..i pon dulu keje kat rhb maaa...affa ni junior i ..maybe die x kenal i kot sbb masa die masuk rhb tu i baru kuar dr sane...huhu

Make Up Store said...

sip...
beli aza di sini http://astore.amazon.com/makeup4u-20