Friday, January 21, 2011

Awas ko Pencopet!!! Perampok!!!

Haaaa… Sungguh la mencabar minggu ini… Pencopetan telah berlaku… haaaa… da lah mencopet, nak tampal2 plastik pulak… Smile with tongue out

pecah keta ling

Eh, x laaa… ni bukan pencopet nye…. inilah hero yang membantu kala diri dicopet… adesssss!!!! abis cermin keta dipecahkan… selamat lah bersemadi dua beg… huhhhhh…

Lappy, nota, kerja2 master (uih… cam banyak je yang da wat… ) lesap begitu sahaja… Ada alasan yang kukuh nak mintak extend nih… hiks… yang klaka nye, beg baju pun diambiknya… adohaiiii… nak wat pe la ngan spenda2 I tuh… tuala mandi pun dikebas… tapi yang pasti… perompak tu pasti lebih wangi dan segar dari biasa… lengkap satu set toiletries dia sapu… parfum carey butterly tu pun sempat sembur skali je… huhuuu….

kepada perampok itu… silalah terima dengan hati yang terbuka bahawa anda telah disumpah dengan kejinya oleh saya dan kawan2 saya… ai tgh nak cukupkan 40 org nih, supaya sumpahan itu lebih berkesan dan bermutu tinggi… hahahhahhaa… jahat tak ai… satu lagi, cukup2lah buat perkara yang sangat mazmummah nih… ingat… what comes around, goes around… jaga2…

perasaan saya selepas dirompak???

pecah keta viva

saya marah dalam keredhaan… sebab tu muka kat plastik tu ala2 marah, namun redha…. :p

mood:~silalah jangan lalai lagi yer….~