Friday, January 21, 2011

Restoran Raju @ Jalan Gasing

slrppppp… mari makan…. hahhaha…. makan je… patotla makin tembhammm…. kali ni meh makan atas daun pisang… haaaa… sangat klasik kan… terasa sungguh asli bila makan atas daun pisang nih… back to nature kan… hambik sorang satu daun pisang… eh, korang pernah guna daun pisang utk licinkan sterika tak??? cuba try iron daun pisang tuh… pasti licin permukaan iron tuh…

rajoo tp ally

haaaa, jangan gaduh2… TP n me… amik sorang satu… maap pic agak terparkinson seketika… tengah panggil mamak utk order… ooo… roti canai di sini sangat garing, sehingga perlu order 3 keping sekaligus… barulah terasa…

rajoo canai

kan I da ckp… tgk tuh… atas daun pisang yang sana tuh… 3 keping sekaligus… baekkk punya… yang ai punya sekeping jer <--- padahal 2 keping sudah masuk perut dulu…. yeaaaa… jika dimakan sambil dicuit2 peria goreng rangup… huhhhh… tambah plak ada tenggiri goreng… perghhh aaaaa… ooo, nak menambah lagi keberdosaan terhadap kiraan kalori yang memasuki badan, sila lah request kari ikan marbeles sebagai kuah cicahan roti canai anda… pasti… pasti lebih… pasti lebih gemuk dr biasa…

ooo… sapekah empunya daun pisang yang ada 3 keping roti canai itu????? ooo… x bleh, identiti dirahsiakan atas dasar persahabatan… malu katanya sebab makan 3 keping roti sekaligus… cuma boleh bg hint… dia pakai baju kuning, ada gajah warna pink di dada… baik kan I emy, x bgtau sape u… eh, terbagitau nama plak… sori emy… eh, tersebut skali lagi plak nama u… hahahhaa…

rajoo digital mall

lepas makan, singgah ke digital mall… nak cari ibu-jari-yang-boleh-memandu aka thumbdrive… ada plak festival, dapat beli barang2 murah dan amik pic bersama abg silverdust… eh, emy, terletak plak pic u kat sini… da suma org tau u yg makan roti canai sampai tiga… I x sengaja la terletak pic u yg berbaju kuning bergajah pink di dada itu… hiks…

ooo, ini alamat Restoran Raju

Jln Chantek 5/13
off Jalan Gasing
Petaling Jaya27 Jalan Chantek 5/13,
Off Jalan Gasing, 46000 Petaling Jaya
46000, Malaysia
03-7956-1361

mood:~nak cari gerai cendol paling zassstttttt!!!! di mana yer????~

No comments: