Thursday, January 13, 2011

2011 yang best... :)

wewiitt... sedar tak sedar, ari ni da 14 jan... uiittt, genap dua minggu di 2011... wah.. cepatnya... kang sat lagi da 2 bulan... sedar2 lagi 2 bulan je nak abis 2011... pastu masuk je 2012, bleh join group umur dekad seterusnya... waaaa... tua da yer... :p kena pantas nih... 2010 banyak noooo memainnye... taun nih kena lebih produktif, efektif ke arah transformasi 1 Malaysia <--- perghhh, bleh buat logo hari merdeka nih... :p

ok, last week, agak bz... ke sana sini... sibuk menyibuk di projek org lain... hehhehe... tak la buat keje sgt pun, tapi menempel sibuk... hihiksss... sonok dapat join projek yang vasss vass nih... leh blaja how to handle vvip, those tan sri, puan sri bagai... eh, diorang ni taklah sombong mana... sebab pernah la jumpa dato' datin nih... mak haihhhh, sombong melangit... protokol macam nak mengadap sultan... tapi, bila jumpa dengan yang ada tan sri, dato sri nih, huiihhh... sangatlah humble mereka yer... :p siapkan bahasakan mereka pakcik makcik je... kita plak segan.. :)

layan je la pic nih.. :)

wedding @ concorde hotel
Shah & Emy
<--- perghh, pengantin yang sangat cool...

ni hah, pelamin... uhhh, santek... lighting bagai... underwater's theme... simple yet sooooo exclusive... :)

haaa.. berangan jap... berusaha utk kelihatan gagah, namun kelihatan seperti kemalasan pula... :)

huiihhhh... geram dengan orkid itu.. terbayang2 kalau dapt culik sejambak, letak di kereta comel aii... uhhh, bahagianya... :)
oooo... this wedding proudly made by Flora Etc <--- alaa, yang wat Marion Caunter kawen ari tu... this wedding lead by Abg Khalid <--- tq, ajak i join skali... :p

pagi2 ke pasar chowkit... huhuhuu... ngeri terhadap penyiangan keli secara hidup masih lagi menguasai diri... hahhahaa.... :)

seterusnya bergerak ke stadium putra... tolong sibuk2 set up utk post party for AJL 25... tolong sibuk2 maksudnya, buat2 bz serta buat2 angkat bunga ke mana2 tanpa arah tujuan supaya kelihatan sangat sibuk... :p

oman, che di, aiii, along... yang lelain sibuk memamah burger sendu makcik gerai... konon2 feeling artis laaa bergaya bagai... hahaha...

theme: red + black... santeekkk... sangat berharap agar inchek Edi melelong chandelier itu... wahhh, berbling2 la umah i dengan chand itu... :p oooo... artis sangat lapar ye... mereka juga seperti kita... pabila dapat makanan, ilang lah sifat ayu-pose-smile-depan-camera... dapatlah terlanggar2 bahu artis... :p

ooo... baideweiii... those awesome red-black post-party venue is creatively made by Favorsby Eddy... :)

mari makan2... kat Flora Kafe... Own by Flora Etc... Nice... Nampak cam moden kan... wahh, mesti seram nak masuk... ribu riban nih... mesti makan chicken chop bagai... eh, idokle... the price so reasonable... menu pun tradisional bagai... nak makan ubi rebus, udang sanggul, mee bandung, pisang sira??? meh ke sini..

owhh, this kafe is located at Ampwalk... Kat mana Ampwalk??? Alaaa, dekat Jalan Ampang, near to Victoria Station... Meh singgah... slrrrpp...

begitulah tuan puan yer... kehidupan saya di hujung minggu lalu... letih tapi seronok... sangat seronok... dapat banyakkkk pengalaman... tq la sudi menjemput saya yang biasa2 nih... :) bila jumpa ramai org, jumpalah banyak ragamnya... buat kita terfikir, yang manusia semuanya tak sama... namun, ketaksamaan itu yang membawa kesempurnaan dalam hidup kita... renung2 kan lah, dan selamat beramal... <--- tetiba mod Prof Izi plak.. :p

mood:~inchek abah demam... moga2 cepatg sembuh... amin....~


4 comments:

ardinihumaira said...

cantiknye.. :D

shukrin farahdiba @ ceklala said...

pesal pic i xdeh nih?ni yg sedih!sobs sobs...huhu...taula i terlebih cantik!opss..hahahahah...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Halamak sebenarnya lama sangat lahhh tak ziarah kat sini.... banyak sangat yang tertinggal lahhh...

adoiiii maaf sorry ampun yerrrr

aku harap lepas ni dapat merapatkan kembali jalinan blog kita...

Hamboiiii cantek-cantek lahhh

CouLeur de Chiqu3 said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
i really2 love the deco !!!
lovely2..lovely !!