Friday, January 28, 2011

selamat berhujung minggu

yea… weekend dtg lagi… kalo ari jumaat je… girang2 la sumanya… masing2 dah fikir nak wat pe masa weekend… so, have ur plan already??? jgn risau, inchek Jely akan bagi suggestion, nak wat pe weekend nih…

1) jalan-jalan di zoo… kat malaysia ni kan byk zoo… syok ooo leh g zoo… dpt tgk byk binatang… kalo g tepat pd waktu show… dpt tgk haiwan2 yang bijak buat aksi… pandaiii wooo ikan lelumba tepuk tangan… wott wwooottt sgt…

2) g tgk wayang… rasanya green hornet da kuar… x pun, g tgk khurafat skali lagi… kalo bleh, sila la book tiket awal2, supaya acara beratur berlingkar2 tidak mengganggu mood anda utk menonton wyg… ooo, sgt annoying yer kalo ada org terhegeh2 kat dpn kaunter, nak2 bila cite yg dia nak tgk da abis tiket… huhh…

3) call kawan2 lama… ajak jumpa… lepak2 sambil gelak2 kan diri sendiri tatkala zaman dolu2… “hahahhaa… igt tak ko jatuh moto masa nak g kelas stat dulu”… x pun “aku ingat lagi dowh, ko kantoi masa tiru quiz… hahahhhaha”… lagi sadis “hahhaa, ko ni sape, aku tak kenal pun bro….”… hiks… sonok weh, jumpa kwn2 lama, sambil2 tu, leh pass2 business card…

4) kalo terasa diri tu da macam lama x membaca, apa kata, g ke mph ke, borders ke… duk kat sana… lepak santai2… amik la baca sedas dua ke novel yg ada… sambil duk bersila kat tepi rak2 tu ke… jangan risau, ramai je yg wat camtu… tapi awas… sila jangan wat aktiviti ni di kedai2 buku kecil, nanti tuan punya kedai akan tunjuk secara selari denga jarinya ke arah tanda amaran “di larang membacha, sila bayar dahulu”…

5) ermm, ai nak wat pe ye weekend nih… kalo sempat nak zasssttt ke MusaKL… nak tgk atilia… kwn2.. yok…

atilia

mood:~selamat berhujung minggu….~

1 comment:

Faizal Syukri @ Peja said...

peja gak xberehat hari2 minggu.. sibuk berpindah...