Saturday, January 22, 2011

miliki lah milikmu

hari ni, tetiba ai tersedar satu perkara… kita tak akan menghargai sesuatu itu selagi kita kehilangannya… betul tak… selama ni, x pernah nak menghargai apa yang ada…. bila da takde depan mata, barulah macam kucing ilang anak… contoh yang terjadi…

selalu anggap lappy ai satu menda yg x best sgt…. ye laaa… org lain guna windows7, I masih lagi guna xp… masih lagi gunakan microsoft offc 2003… gila lama… bila bw lappy, macam2… berat la, x besh la… kan best kalo ada yang lain… bila nak culik… hambik, terduduk… macam2 menda ilang… suma document, fail2, lagu2, video2 yang berwarna warni itu… baru nak nangis… sila padankan muka ai yer… even menda kecik, macam password website yang autosave, suma da x de… waaaa… x leh nak g sciencedirect lagi… <--- alasan x mo bc journal… hahhaa…

ilustrasi-laptop-hilang

pic:~en google…~

jadi, silalah hargai apa2 sahaja selagi ada… yesss, kita mungkin pandang remeh dan mudah perkara ini… tapi, kita tak tau bila kita akan kehilangan apa yang menjadi milik kita…

mood:~sayang sumaaa… xoxo…~

No comments: