Sunday, January 23, 2011

Seoul Garden–Khurafat + Karok = Winkkkk

lama x gather ngan geng2 wewit vavoomm… masing2 bz… yg doktor jah nun kat jengka… yg sorang sibuk duk urus2 astro nye gaji… ada plak bz kat batang berjuntai… sorang lagi dok bz pose2 kat midval… yang ai plak buat2 bz walaupun x bz la sangat… akhirnya, dapat gak gather last weekend… Shafiq, Wawa, Ezwan, Daus n me…

acara pembukaan pastilah acara makan memakan… utk acara ini, jika berjaya mencari tempat makanan secara bufet, maka kita adalag juara!!!! terpusing2 di sekitar OU, akhirnya… Ke Seoul Garden la yer… Bufet lunch yang sedap… slrrprpppp…

outing food seoul

yeaaa itu dia… sesi kelahapan sedang berjalan… kat sini, silalah bergoreng2an sendiri… steamboat pun ada… dia punya beef black pepper, slrrrppp aaaaa… ditambah plak resepi asli milik kami berempat… siap tumis2 bawang putih lagi kat atas dapur tuh… pastu campur suma sos ada… huhhh… lazat…

outing ally ex1

Ezwan n me… wajah girang selepas memamah daging sekilo… muahahhaa…..

outing ika wawa

Wawa n Shafiq… yaaa, mereka sangat menggemari ice cream di sini… erm… sedap laaa makanan kat sini… sangat puas… harga??? RM 26.88++ per pax kot… plus RM 3.88 for free flow drink… haaa, kalo nak jimat…. datang 10 org, beli je lah one drink… kongsi2…. hiks… mari serang Seoul Garden

outing ally iqah hair

setelah makan, aktiviti menggunting rambut plak… asalnye, nak gunting bertiga… tapi x jadi… so, shafiq sorang je lah yg gunting… yg best nye… bila siap je gunting n hairdo, tuan punya rambut berkata…

“eh, apsal rambut baru ni cam rambut madam kwan je????”

outing old town

yea… perhatian semua pembaca!!! bila anda ingin menjangkau ke umur 3 dekad, anda akan dapat rasakan aktiviti berjalan2 di shopping mall seperti ber rock climbing umapamanya… letih… sementara menanti nak tgk Khurafat jam 6.45pm, terpaksa la kitorang lepak2 di kopitiam… hahhaa… makan lagi… lepak di OldTownCoffee… minom2 dan makan snow ice… sedap gak snow ice peanut…

Khurafat??? Best ke…???  5 bintang!!!! seram woooo…. walaupun da tgk kali kedua… tapi tetap jerit paling kuat skali… miahahhaa… silalah menonton Khurafat… Oooo.. ada sesapa duk umah sorang2??? silalah menonton Paranorma Act 2… selepas menontonnya, pasti anda akan ke 7eleven serta merta utk menampal iklan mencari housemate dgn segera…

Selepas nonton…. Karokkkk session… maap, daus… tiada pic, kerana sgt eksaited nyanyi2… Wahhh… lega rananya bila dpt nyanyi…

“haaaaa…. haaaa…. hati pedih…. hati sedih…. mengenangkan….”

mood:~minggu depan adalah minggu rajin di lab pula…~

1 comment:

ardinihumaira said...

fuhyooo makan cedap2...tingin nak tengok muvi :)